Buvęs „Barcelona“ saugas: J. Laporta spaudoje apie mane melavo

Iš „Barcelonos“ į „RB Leipzig“ už 16 mln. eurų persikėlęs 18-metis Ilaix Moriba negailėjo aštrių žodžių buvusio klubo vadovybei ir fanams.

J.Laporta.<br>AP/Scanpix nuotr.
J.Laporta.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 2, 2021, 2:25 PM

I.Moriba buvo pašalintas iš „Barcelona B“ komandos, o katalonų prezidentas Joanas Laporta pareiškė, kad su per derybas dėl kontrakto atnaujinimo nepavyko pasiekti jokių kompromisų. „Mes nenorime žaidėjų, kurie nenori atsinaujinti kontrakto, tai palieka labai blogą skonį“, – pareiškė J.Laporta.

Tačiau jau pirmajame interviu kaip „RB Leipzig“ žaidėjas žodžių kišenėje neieškojo: „Pastarieji keli mėnesiai buvo sunkiausi mano gyvenime. Aš su šeima sulaukiau daug įžeidžiančių žinučių, tačiau turėjome tai įveikti, kad šiandien būčiau čia. Aš nenusipelniau šių žinučių“.

„Klubo valdžia sakė daug dalykų, kurie buvo melagingi. Bet mes buvome santūrūs dėl pagarbos „Barcelona“ klubui. Tai ką jie sakė spaudoje nebuvo teisinga“,- skundėsi Gvinėjoje gimęs futbolininkas.

„“Barcelona“ ekipoje tobulėjau fanų dėka, tačiau pastaruosius mėnesius jie nežinojo kaip elgtis. Bet vertinti visos fanų bendruomenės pagal kelis žmonės nesiruošiu. „Barcelona“ visados išliks mano širdyje, nepaisant pastarųjų mėnesių. Linkiu klubui sėkmės, ypač Ansu Fati, kuris gavo 10 numerio marškinėlius. Jis yra labiausiai tinkantis juos dėvėti“,- atviravo I.Moriba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.