K. Hondos atvykimas į Lietuvą apskriejo pasaulį: užsieniečiai domisi galimybėmis apsilankyti rungtynėse

Antradienį Lietuvos futbolo padangę sudrebino žinia, jog prie Mariajmpolės „Sūduvos“ jungiasi Japonijos futbolo žvaigždė 35-erių Keisuke Honda.

Keisuke Honda prisijungė prie Mariajmpolės „Sūduvos“.<br>BNS nuotr.
Keisuke Honda prisijungė prie Mariajmpolės „Sūduvos“.<br>BNS nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 15, 2021, 12:28 PM, atnaujinta Sep 15, 2021, 12:34 PM

Šią žinią iškart pasigavo ir užsienio naujienų portalai. „Sūduvos“ ir Lietuvos vardas buvo minimas „Goal“, „Transfermarkt“, yahoo.co.jp“, „Japan Times“, „then24“ ir kituose portaluose.

Daugiausiai reakcijų sulaukta bene didžiausiame pasaulio forume „reddit“. Futbolo forume, kurį seka beveik 3 mln. prisiregistravusių lankytojų, komentarų skiltyje po K.Hondos naujienomis buvo juokaujama apie žaidėją ir domimasi praeityje Lietuvoje žaidusiais garsiais futbolininkais:

„Japonija > Nyderlandai > Rusija > Italija > Meksika > Australija > Kombodžas > Brazilija > Portugalija > Azerbaidžianas > Lietuva. Man reikia pasidaryti Keisukes Hondos pasaulinio turo marškinėlius.“

„Be konkurencijos didžiausias žaidėjas kada nors žaidęs Lietuvoje“, – komentavo vienas vartotojų. „Iš tiesų šis titulas priklauso Adebayo Akinfenwa. Jis milžiniškas“, – juokavo naujieną paskelbęs „reddit“ vartotojas.

Vienas iš „reddit“ vartotojų netgi domėjosi ar turėtų galimybių apsilankyti stadione:

„Ar į rungtynes įleidžiami žiūrovai? Spalio mėnesį keliauju į Vilnių (esu pilnai pasiskiepijęs) ir viliuosi nueiti į rungtynes tarp Vilniaus „Žalgirio“ ir Marijampolės „Sūduvos“, bet nežinau ar turėsiu galimybę įsigytį bilietą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.