Paaiškėjo L. Messi alga Paryžiaus klube – gaus ir bitkoinus

Vienas garsiausių planetos futbolininkų, šešiskart Auksinio kamuolio savininkas argentinietis Lionelis Messi per trejus metus „Paris Saint-Germain“ komandoje turi galimybę užsidirbti net 110 mln. eurų, apie tai skelbia Prancūzijos dienraštis „L'Equipe“. Šaltinius klube turintis laikraštis tikina, kad be to puolėjas dali pinigų gaus ir bitkoinais.

 Lionelis Messi<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Lionelis Messi<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-09-18 16:17

Rugpjūčio 10 dieną kontraktą su Paryžiaus „Saint-Germain“ klubų pasirašęs argentinietis už pirmąjį sezoną gaus 30 mln. eurų, o per likusius du sezonus – po 40 mln. eurų.

Tuos 40 mln. eurų sudarys jo 30 mln. eurų alga ir 10 mln. eurų lojalumo premija – žinoma, jei 34-erių L.Messi liks iki sutarties pabaigos.

Be to, L.Messi kasmet į algą įskaičiuoti bus bitkoinai – jis gaus po 1 mln. eurų virtualių pinigų.

Futbolo žvaigždė nuo 2004 metų priklausė katalonų „Barcelona“ klubo stovyklai. Ekipa norėjo pratęsti su argentiniečiu sutartį, tačiau del sunkios finansinės situacijos ji siūlė perpus mažesnę sutartį, kuri sudarė apie 30 mln. eurų per metus. Nesusiderėjus dėl sąlygų, L.Messi persikėlė į Prancūzijos čempionų klubą.

Komandoje jis debiutavo rugpjūčio 29 dieną ketvirtame Prancūzijos čempionato ture prieš „Reims“, kurią Paryžiaus ekipa įveikė 2:0. Tąkart L.Messi pasirodė po keitimo 66-ąją min., o pakeitė jis brazilą Neymarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.