Po dar vienų lygiųjų – R. Koemano atodūsis: „Barcelona“ jau ne tokia kaip prieš aštuonerius metus

Pirmadienį vykusiose Ispanijos futbolo pirmenybių penktojo turo rungtynėse Ronaldo Koemano treniruojama „Barcelona“ ekipa nuo pralaimėjimo išsigelbėjo tik pačioje rungtynių pabaigoje. Katalonijos klubas savo aikštėje sužaidė lygiosiomis 1:1 (0:1) su „Granada“ futbolininkais.

R.Koemanas prakalbo apie anksti praleisto įvarčio reikšmę.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
R.Koemanas prakalbo apie anksti praleisto įvarčio reikšmę.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 21, 2021, 8:59 PM

Namuose žaidusi „Barcelona“ įvartį praleido dar 2-ąją min., o kamuolį į katalonų vartus taikliai pasiuntė Domingosas Duarte.

Skaičius švieslentėje R.Koemano auklėtiniai išlygino tik 90-ąją min., o įvarčio autoriumi tapo Ronaldas Araujo.

Tai buvo jau antrosios „Barcelona“ ekipos lygiosios šiame sezone Ispanijos pirmenybėse.

Po šios dvikovos R.Koemanas pripažino, kad įtakos rungtynių eigai turėjo anksti praleistas įvartis.

„Prieš rungtynes, ypač žaidžiant namuose, norisi galvoti tik apie pergalę. Tačiau jau nuo pat dvikovos pradžios viskas buvo labai sudėtingą. Vos nuo antrosios minutės turėjome žaisti prieš komandą, kuri žudė akistatos laiką.

Noriu atkreipti energiją, su kuria žaidėme iki pat pabaigos. Žinoma, norėjome pasiekti daugiau, tačiau to tokios tragiškos pradžios tai padaryti nebuvo lengva“, – samprotavo futbolo specialistas iš Nyderlandų.

„Barcelona“ strategas taip pat pridūrė, kad šių dienų Katalonijos ekipa jau nebeprilygsta auksines pergales iškovojusiai „Barcelona“ komandai.

„Iš pradžių bandėme žaisti išsidėstymu 4-3-3, tačiau mums trūko greičio šonuose. Laukiame sugrįžtančių Ansu Fati ir Ousmane'o Dembele. Šie žaidėjai suteiks greitį, kurio mums labai reikia.

Turėjome rungtyniauti tokiu stiliumi ir turime pripažinti, kad šios dienos „Barcelona“ nėra tokia kaip buvo prieš aštuonerius metus“, – samprotavo R.Koemanas.

Šiuo metu „Barcelona“ Ispanijos futbolo čempionate per keturis sužaistus turus yra surinkusi 8 taškus ir rikiuojasi tik septintoje pozicijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.