„Barcelona“ krachas tęsiasi: Madride be taškų likusius katalonus baudė buvęs komandos futbolininkas

Ir toliau į save nepanaši „Barcelona“ Ispanijos futbolo čempionate įsirašė dar vieną pralaimėjimą. Šį kartą Ronaldo Koeamano auklėtiniai išvykoje 0:2 (0:2) nusileido Madrido „Atletico“ futbolininkams.

„Barcelona“ patyrė nesėkmę Madride, o įvarčiu buvusią komandą nubaudė L.Suarezas (kairėje). <br>Reuters/AP/Scanpix nuotr. koliažas.
„Barcelona“ patyrė nesėkmę Madride, o įvarčiu buvusią komandą nubaudė L.Suarezas (kairėje). <br>Reuters/AP/Scanpix nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 2, 2021, 11:52 PM, atnaujinta Oct 3, 2021, 7:35 AM

Abu dvikovos įvarčiai buvo įmušti pirmajame kėlinyje.

23-ąją min. taiklius smūgiu pasižymėjo Thomasas Lemaras, o perdavimą jam atliko buvęs „Barcelona“ žaidėjas Luisas Suarezas.

Vis dėlto 34-erių futbolininkui iš Urugvajaus to buvo negana. Buvęs Katalonijos klubo žaidėjas 44-ąją min. pats pasiuntė kamuolį į buvusios komandos vartus ir padvigubino „Atletico“ pranašumą – 2:0.

Po šios pergalės Madrido ekipa šoktelėjo į antrąją turnyrinės lentelės vietą ir šiuo metu Ispanijos futbolo čempionate po aštuonerių sužaistų rungtynių savo sąskaitoje turi 17 taškų.

Tuo tarpu dar vieną pralaimėjimą patyrusi „Barcelona“ po septynių sužaistų dvikovų savo kraityje turi 12 taškų ir rikiuojasi vos devintoje turnyrinės lentelės pozicijoje.

Kitų sekmadienį vykusių Ispanijos futbolo čempionato rungtynių rezultatai:

„Osasuna“ -“Rayo Vallecano“ 1:0

„Mallorca“ – „Levante“ 1:0

„Cadiz“ – „Valencia“ 0:0.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.