„Manchester United“ treneris nusilenkė C. Ronaldo: „Penki įvarčiai per penkerias rungtynes pasako viską“

„Manchester United“ ekipos strategas Ole Gunnaras Solskjaeras toliau žavisi šį sezoną į „Raudonųjų velnių“ gretas sugrįžusiu Cristiano Ronaldo.

C.Ronaldo.<br>Scanpix/RS nuotr.
C.Ronaldo.<br>Scanpix/RS nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 2, 2021, 11:27 AM

48-erių futbolo specialistas užsiminė apie futbolininko iš Portugalijos įtaką komandoje ne tik aikštelėje, bet ir už jos ribų.

„Cristiano (Ronaldo – red.) savo profesionalumu padarė didžiulę įtaką komandai tiek aikštėje, tiek ir už jos ribų. Penki įmušti įvarčiai per penkerias rungtynes pasako viską.

Savo amžiuje jis demonstruoja fenomenalią formą ir jis yra tikras pavyzdys daugeliui futbolininkų.

Kol kas viskas yra labai gerai. Jo atvykimas teigiamai paveikė komandą. Tiesa, praėjo tik mėnuo, tačiau tikiuosi, kad tai toliau tęsis ir ateityje“, – teigė „Manchester United“ treneris.

Šiuo metu Mančesterio klubas Anglijos „Premier“ lygoje su 13 taškų per šešerias sužaistas rungtynes rikiuojasi ketvirtoje turnyrinės lentelės pozicijoje.

Artimiausias rungtynes „Manchester United“ ekipa žais šeštadienį. 14 val. 30 min. Lietuvos laiku ji savo aikštėje priims „Everton“ futbolininkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.