Perkūnas iš giedro dangaus: „Ludogorec“ atleidžia V. Dambrauską Bulgarijos klubas patvirtino informaciją

Razgrado „Ludogorec“ su vyriausiuoju komandos treneriu iš Lietuvos Valdu Dambrausku netrukus pasuks skirtingais keliais.

Valdas Dambrauskas<br>T.Bauro nuotr.
Valdas Dambrauskas<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 3, 2021, 10:08 AM, atnaujinta Oct 3, 2021, 11:27 AM

Nuo 2021-ųjų sausio prie „Ludogorec“ vairo stojęs 44-erių futbolo specialistas šiuo metu su Bulgarijos klubu varžosi UEFA Europos lygoje, tačiau sezono startas kol kas neįkvepia.

Per dvejas sužaistas rungtynes Razgrado klubas iškovojo vos vieną tašką, o paskutinėje dvikovoje 0:1 turėjo pripažinti Belgrado „Crvena zvezda“ ekipos pranašumą.

Pasak naujienų portalo temasport.com, V.Dambrauskas pirmojo pokalbio su klubo su klubo vadovais sulaukė po nepatekimo į UEFA Čempionų lygą.

Teigiama, kad paskutinysis pralaimėjimas Europos lygoje paskatino „Ludogorec“ vadovybę priimti sprendimą atsisveikinti su lietuviu.

Sekmadienio popietę Lietuvos laiku Razgrado klubas savo socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė, kad „Ludogorec“ jau pradėjo derybas dėl sutarties nutraukimo su treneriu V.Dambrausku ir jo asistentu Mariumi Skanderiu.

Pranešama, kad sekmadienį vykstančioje dvikovoje su Sofijos „Levski“ komanda vadovaus Stanislovas Genčevas.

Šiuo metu „Ludogorec“ su 18 taškų Bulgarijos futbolo čempionate rikiuojasi trečioje turnyrinės lentelės pozicijoje, tačiau yra sužaidusi trejomis rungtynėmis mažiau už aukščiau besirikiuojančias komandas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.