V. Dambrauskas neteks „Ludogorec“ stratego posto, į šią kėdę stumiamas iš Rusijos su 3 mln. eurų grįžtantis serbas M. Nikoličius

Bulgarijos čempionas Razgrado „Ludogorec“ su vyriausiuoju komandos treneriu iš Lietuvos Valdu Dambrausku jau suka skirtingais keliais – vyksta tylus sutarties nutraukimas, kuris turėtų baigtis jau kitą savaitę.

Valdas Dambrauskas atleidžiamas iš „Ludogorec“ trenerio pareigų.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Valdas Dambrauskas atleidžiamas iš „Ludogorec“ trenerio pareigų.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Valdas Dambrauskas atleidžiamas iš „Ludogorec“ trenerio pareigų.<br>T.Bauro nuotr.
Valdas Dambrauskas atleidžiamas iš „Ludogorec“ trenerio pareigų.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-10-05 13:21

Nuo 2021-ųjų sausio prie „Ludogorec“ vairo stojęs 44-erių mūsų šalies futbolo specialistas tikrai nenusipelnė atleidimo, juolab, kad per jo vadovautas 37 dvikovas ekipa pelnė 25 pergales.

Tiesa, „Ludogorec“ klubas neprasimušė į UEFA Čempionų lygą ir dabar kovoja tik Europos lygoje.

Tai buvo pirmasis kartas per penkerius metus, kai bulgarų geriausia komanda neprasimušė į prestižiškiausią Europos futbolo turnyrą.

Per dvejas sužaistas rungtynes Europos lygos turyre Razgrado klubas iškovojo vos vieną tašką, o paskutinėje dvikovoje 0:1 turėjo pripažinti Belgrado „Crvena zvezda“ ekipos pranašumą.

Bulgarų žiniasklaida spėlioja, kas galėtų pakeisti lietuvį ir visų akys krypsta į serbą Marko Nikoličių, skelbia temasport.com.

Rusijos žiniasklaida jau paskelbė, kad serbas traukiasi iš Maskvos „Lokomotiv“ ekipos stratego posto.

Rusų ekipa dar bando sumažinti kompensacijos už sutarties nutraukimą, tačiau sports.ru teigimu, 42 metų M.Nikoličius nelinkęs sumažinti skiriamų sau pinigų dydį.

Už pirmalaikį pasitraukimą iš posto serbas pagal kontraktą uri gauti 3 mln. eurų.

Apie tai, kad iš Rusijos išsikraustantis treneris greitai turės naują darbą paskelbė ir jo agentas Dejanas Moksimovičius.

„Marko tikrai baigia savo pasirodymą „Lokomotiv“ ekipoje. Apie naują klubą kol kas kalbėti per anksti, tačiau yra net 90 procentų, kad iki žiemos mano klientas dirbs naujame klube“, – sport24 sakė D.Miksimovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.