„Manchester United“ nuskendo „Leicester City“ įvarčių lietuje

Rimtas išbandymas šeštadienį Anglijos čempionate laukė „Manchester United“ futbolininkų. Jie išvykoje aiškinosi santykius su „Leicester City“ klubu ir krito po įvarčių lietaus dvikovos pabaigoje 2:4 (1:1). Šiame mače niekaip nepasižymėjo „Manchester United“ ekipos žvaigždė Cristiano Ronaldo.

„Leicester City“ įveikė „Manchester United“.
„Leicester City“ įveikė „Manchester United“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-10-16 19:35, atnaujinta 2021-10-16 21:35

Dvikovos pradžioje kur kas geriau atrodantys svečiai pabandė paspausti šeimininkus ir tai jiems pasisekė padaryti: reto grožio įvartį iš 17 metrų nuotolio 19-ąją kėlinio minutę įmušė jaunasis Masonas Greenwoodas.

Tačiau jau po 12 minučių „Manchester United“ „atsinešė“ įvartį į savo vartus: užsižaidę ir baudos aikštėje praradę kamuolį svečiai net nesureagavo, kai gan keistu „balionu“ per vartininką rezultatą išlygino Youri Tielemansas.

Pirmojo kėlinio pabaigoje ir antrame netrūko gražių atakų, buvo smūgiai į virpstą, tačiau įvarčiais pradėjo lyti mačo pabaigoje: Caglaris Soyuncu 78-ąją minutę pirmasis atsidūrė prie vartininko po kelto kampinio ir nukreipė jį į vartus bei persvėrė rezultatą „Leicester City“ naudai 2:1.

Tačiau jau 82-ąją min. džiaugėsi „Manchester United“ – vienas prieš vartininką atsidūręs Marcusas Rashfordas savo šansu pasinaudojo – rezultatas tapo 2:2. Kol visi dar svarstė apie išlyginamąjį įvartį, „City“ surengė ataką ir 83 min. įmušė dar vieną įvartį – pasižymėjo Jamie Vardy. O jau per teisėjo pridėtą laiką tašką mače padė Patsonas Daka.

Mančesterio ekipa po šios dvikovos krito į penktąją vietą – turi 14 taškų ir šiuo metu klubas duobėje. Savo aikštėje Mančesterio ekipa, kuriai atstovauja pasaulio futbolo superžvaigdė Cristiano Ronaldo, nesugebėjo įveikti vidutiniokų – šeštajame ture 0:1 nusileido Birmingamo „Aston Villa“ klubui, o septintajame 1:1 baigė dvikovą su Liverpulio „Everton“.

Iki šios dvikovos rimtą krizę išgyveno Lesterio futbolininkai. Jie per pastarąsias ketverias rungtynes iki šeštadienio buvo surinkę vos du taškus ir nusiritę į 13-ąją poziciją.

„Lapės“ turi dabar 11 taškų taškų.

Per visą „Premier“ lygos istoriją „Leicester City“ Mančesterio klubą iki šio buvo įveikęs tik tris kartus, 19 sykių jam pralaimėjo, septyniuose mačuose užfiksuotas taikus rezultatas.

Praėjusiame lygos sezone „raudonieji velniai“ taip ir nenugalėjo Lesterio komandos. Tada „lapės“ 2:1 triumfavo išvykoje, o namie sužaidė lygiosiomis 2:2.

Panašiai dvikova klostėsi ir akistatoje tarp „Aston Villa“ komandos ir „Wolverhampton Wanderers“. Iki 80-osios minutės Birmingamo atstovai pirmavo 2:0, tačiau per 12 minučių praleido tris įvarčius ir pralaimėjo 2:3.

Visi šeštadienio Anglijos čempionato rungtynės:

„Watford“ – „Liverpool“ 0:5

Birmingamo „Aston Villa“ – „Wolverhampton Wanderers“ 2:3

„Leicester City“ – „Manchester United“ 4:2

„Manchester City“ – „Burnley“ 2:0

„Norwich City“ – „Brighton & Hove Albion“ 0:0

„Southampton“ – „Leeds United“ 1:0

Londono „Chelsea“ – „Brentford“ 1:0.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.