„Chelsea“ strategas pirštu dūrė į kitas dvi „Premier“ lygos ekipas: jos parodė, ko reikia norint tapti čempionu

Šiuo metu Anglijos „Premier“ lygoje tarp lyderių žygiuojanti Londono „Chelsea“ ekipa yra pasiruošusi susigrąžinti vietos pirmenybių čempionės titulą.

„Chelsea“ treneris T.Tuchelis (centre)<br>AP/Scanpix nuotr.
„Chelsea“ treneris T.Tuchelis (centre)<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 18, 2021, 5:40 PM, atnaujinta Oct 18, 2021, 5:41 PM

Praėjusiame sezone UEFA Čempionų lygoje triumfavęs Londono klubas šiuo metu „Premier“ lygoje po aštuonių turų yra surinkusi 19 taškų ir turnyrinėje lentelėje žengia pirmoje pozicijoje.

Vyriausiasis komandos strategas iš Vokietijos Thomasas Tuchelis prakalbo apie kitų Anglijos „Premier“ klubų parodytą pavyzdį norint demonstruoti čempionišką žaidimą.

„Pastaraisiais sezonais „Liverpool“ ir „Manchester City“ ekipos pademonstravo, kaip turi atrodyti tikras kokybės ir nuoseklumo etalonas.

Šios komandos yra tikras pavyzdys, ko reikia norint tapti čempionu. Norime tobulėti ir žengti šių klubų pėdomis tiek puolime, tiek ir gynyboje“, – šiltų žodžių Anglijos futbolo milžinams negailėjo „Chelsea“ strategas.

Praėjusiame Anglijos „Premier“ lygos sezone čempionų titulu pasidabino „Manchester City“, o prieš dvejus metus lygos trofėjų į viršų kėlė „Liverpool“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.