„Arsenal“ skautingas dirba pilnu pajėgumu – prie akademijos prisijungė 4-metis

Prieš savaitę penktą gimtadienį šventęs Zaynas Ali Salmanas yra jauniausias futbolininkas Londono „Arsenal“ klubo istorijoje prisijungęs prie komandos akademijos.

 Zaynas Ali Salmanas.<br> zaynalisalman twitter nuotr.
 Zaynas Ali Salmanas.<br> zaynalisalman twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 21, 2021, 2:53 PM

Z.A.Salmanas „Premier“ lygos ekipą suviliojo, kai treniruotėse atrodė visa galva geresnis už dvigubai vyresnius vaikus, nei jis pats.

„Vaikas sugeba padaryti tai, ko jis neturėtų mokėti“, – apie jaunąjį futbolininką kalbėjo „Arsenal“ talentų skautas Stephenas Deansas.

„Taip, kaip jis smūgiuoja kamuolį... tai atrodė tiesiog per gerai kažkam būnant tokio amžiaus. Aš paskambinau draugui ir pasakiau „pažiūrėk, jam keturi“. Draugas man atsakė „jokiais būdais. Jis tikrai neina į darželį. Man reikia pasikalbėti su jo tėvais““, – pridėjo S.Deansas.

Londono klubas nebuvo vienintelis norėjęs prisivilioti tuo metu dar ketvermetį futbolininką. Pranešama, kad dėl vaiko kovojo ir kiti garsieji Anglijos klubai, tačiau Z.A.Salmanas pasirinko žaisti, kaip jis sako „mėgstamiausiame klube“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.