Po gėdingo smūgio prabilo ir C. Ronaldo: kreipėsi į sirgalius bei bandė įkvėpti komandą

„Kartais rezultatas būna ne toks, kokio norime“, – taip vieną ryškiausių antausių „Manchester United“ klubui įvertino šį sezoną čia sugrįžęs Cristiano Ronaldo.

 C.Ronaldo.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 C.Ronaldo.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2021, 9:30 PM

36-erių superžvaigždė neieškojo pasiteisinimų ir pripažino, kad „Manchester United“ pralaimėjimas „Liverpool“ futbolininkams 0:5 – siaubingas rezultatas.

Po tokio „Manchester United“ pralaimėjimo Anglijos „Premier“ lygoje dalis sirgalių ėmė reikalauti trenerio Ole Gunnaro Solskjaero galvos.

„Raudonieji velniai“ nelaimi jau ketverių rungtynių ir C.Ronaldo nusprendė įkvėpti savo komandos draugus.

„Kartais rezultatas nebūna toks, dėl kurio kovojai. Kartais rezultatas – ne toks, kokio norėjai. Visa tai gula ant mūsų pečių. Tik ant mūsų pečių, nes nėra, ką daugiau kaltinti, – „Instagram“ rašė C.Ronaldo. – Mūsų sirgaliai ir vėl buvo nuostabūs. Jie nusipelnė geresnių rezultatų. Daug geresnių. Mes privalome tai jiems parodyti. Laikas – dabar!“

„Manchester United“ po šio pralaimėjimo Anglijos „Premier“ lygoje užima septintąją vietą ir 8 taškais atsilieka nuo lyderės Londono „Chelsea“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.