Ketvirtas kartas nemelavo: „Kauno Žalgiris“ atėmė taškus iš „Panevėžio“

Kovoje dėl „Optibet A lygos“ bronzos medalių „Kauno Žalgiris“ ketvirtuoju bandymu atėmė taškus iš „Panevėžio“.

Kauno ir Panevėžio klubas išsiskyrė taikiai.<br>Kauno ekipos nuotr.
Kauno ir Panevėžio klubas išsiskyrė taikiai.<br>Kauno ekipos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 27, 2021, 8:00 PM

Atidėtose 20-ojo turo rungtynėse žalgiriečiai namuose su turnyro lentelės kaimynais išsiskyrė taikiai – 1:1 (0:0).

Pirmosiomis minutėmis šeimininkai buvo kiek aktyvesni ir kėlė kampinius, tačiau „Panevėžys“ sugebėjo apsiginti bei po to perėmė iniciatyvą. „Kauno Žalgirio“ vartų sargas Deividas Mikelionis turėjo nemažai darbo – jam teko atremti Pijaus Širvio, Jorge Eliaso ir Rafaelio Floro smūgius.

Antroje kėlinio pradžioje į ataką nurūkęs Dimitris Tsakmakis pergudravo vartininką, bet Egidijus Vaitkūnas antrame susitikime iš eilės išmušė kamuolį nuo vartų linijos. Kitoje aikštės pusėje Michaelas Thuique'as vos nepasinaudojo Matheuso Bissi klaida – komandą išgelbėjo Victoras Golasas.

Jau visai netrukus 55-ąją minutę svečiai surengė įvarčiu pasibaigusią ataką. P. Širvys efektingai prasiveržė dešiniuoju kraštu ir surado baudos aikštelėje Jeffrey Sarpongą, kuris smūgiu vienu lietimu išvedė ekipą į priekį.

Tai buvo ketvirtasis saugo iš Nyderlandų įvartis šiemet ir pirmasis nuo gegužės 19 dienos.

74-ąją minutę Kauno komanda atstatė pusiausvyrą gana panašiu būdu. Dešiniajame krašte individualiu meistriškumu išsiskyręs Egidijus Vaitkūnas atliko perdavimą Divine'ui Naah, kuris sėkmingai susitvarkė su šiuo iššūkiu bei įmušė 4-ąjį savo įvartį.

Mačo pabaigoje vienuolikės daug pavojingų progų nesukūrė, o geriausias momentas priklausė M. Bissi, visgi, brazilo smūgį galva puikiai atrėmė D. Mikelionis.

„Kauno Žalgiris“ po šių lygiųjų savo sąskaitoje turi 56 taškus, savo ruožtu, maču mažiau sužaidęs „Panevėžys“ yra surinkęs 52 taškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.