Atvira „Manchester United“ kapitono išpažintis: nemiga, pilna galva minčių ir skola treneriui

„Manchester United“ ekipos kapitonas Harry Maguire'as nutraukė tylą ir prakalbo po praėjusį savaitgalį patirto skaudaus pralaimėjimo „Liverpool“ ekipai. Anglijos „Premier“ lygos mūšyje „Raudonieji velniai“ savo žiūrovų akivaizdoje 0:5 neturėjo jokių šansų prieš savo varžovus.

H.Maguire'as.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
H.Maguire'as.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 29, 2021, 5:08 PM

Praėjus beveik savaitei po skaudaus smūgio „United“ komandos kapitonas pripažino, kad tai buvo vienas sunkiausių momentų jo karjeroje.

„Buvo labai sunku, nes rezultatas nuvylė. Tai buvo tikra gėda, šis klubas neturi rodyti tokių rezultatų. Velniškai sunki savaitė ir meluočiau, jei sakyčiau, kad lengvai susidorojome su įtampa po šios nesėkmės.

Esu tikras, kad tai vienas blogiausių momentų mano karjeroje. Ne tik mano, bet ir visų rungtynėse žaidusių komandos draugų. Grįžus namo teko kovoti su nemiga – galva pilna minčių...O kas būtų, jei žaisčiau kitaip? Prisiimu visą atsakomybę už tai kas tąsyk įvyko.

Tikiuosi, kad tą padarysi ir kiekvienas „Manchester United“ žaidėjas. Reikia žiūrėti į save, o ne ką nors badyti pirštais.

Rungtynių metu „pavedėme“ trenerį, nuvylėme sirgalius, klubą ir save. Privalome prisiimti atsakomybę.

Esami skolingi treneriui už šias rungtynes“, – prieš artėjantį „Premier“ lygos savaitgalį kalbėjo „Manchester United“ kapitonas.

Artimiausias rungtynes Mančesterio klubas žais šeštadienį, išvykoje su „Tottenham Hotspur“ ekipa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.