„Arsenal“ vartininkas paaiškino, kodėl prisijunginėja prie jį užgauliojančių skanduočių

Šio sezono Anglijos „Premier“ lygos atradimas – Londono „Arsenal“ vartininkas, 23-ejų Aaronas Ramsdale’as žiūrovus stebina ne tik savo žaidimu, bet ir elgsena aikštelėje.

 Aaronas Ramsdale'as.<br> Action Images/Scanpix nuotr.
 Aaronas Ramsdale'as.<br> Action Images/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 1, 2021, 4:41 PM

Savaitgalį vykusiose rungtynėse prieš „Leicester City“, kurias „kanonieriai“ laimėjo 2:0, anglas sulaukė prieš jį nukreiptų skanduočių. Vartininkui išmušinėjant kamuolį nuo savo vartų stadione pasikirsdavo skanduotė: „tu esi šūdas, ahh“.

Vietoj to, kad tokias skanduotes A.Ramsdale’as praignoruotų, anglas pasirinko prie jų paprasčiausiai prisijungti. Vartininkas sako, kad jam tai padeda susikaupti.

„Manau man tai padeda žaisti geriau. Mano koncentracijos lygis iškart pakyla, nes suprantu, kad jeigu padarysiu klaidą varžovų fanai mane „suės gyvą“. Kai prisijungiu prie pašaipų, tuomet negaliu nieko praleisti pro save“, – savo veiksmus aiškino vartų sargas.

Anglas pabrėžia, kad prie tokių veiksmų taip pat prisidėjo koronavirusas, mat vartininkas pasiilgo gyvos atmosferos futbolo rungtynėse.

A.Ramsdale’as ekipoje nukonkuravo vokietį Berndą Leno. Vokietis per pirmas 3 „Premier“ lygos rungtynes į savo vartus praleido 9 įvarčius, o „Arsenal“ pralaimėjo visas rungtynes. Po nesėkmingos serijos „Arsenal“ strategas Mikelis Arteta nusprendė į pagrindinio vartininko rolę perkelti komandos naujoką A.Ramsdale’ą.

Šis sprendimas pasiteisino su kaupu. Per sekančias 7 rungtynes Londono ekipa praleido 4 įvarčius, laimėjo 5 rungtynes, 2 sužaidė lygiosiomis ir iš lentelės dugno pakilo iki 6 vietos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.