„Wolverhampton“ namuose susitvarkė su „Everton“

Anglijos „Premier“ lygoje pirmadienio vakarą „Wolverhampton“ ekipa 2:1 (2:0) įveikė Liverpulio „Everton“ ekipą.

 AFP/Scanpix nuotr.
 AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-11-01 23:57

„Vilkai“ pirmąjį įvartį pelnė jau 15 minutę, tačiau po VAR peržiūros teisėjas konstantavo, kad Hwang Hee-Chano įvartis krito po nuošalės.

Tai šeimininkų iš vėžių neišmušė ir 28 minutę Maxas Kilmanas įvartį mušė jau nepažeidęs taisyklių. Anglas po Rayano Ait Nourio pakelto kampinio smūgiu galva nuginklavo Anglijos rinktinės vartų sargą Jordaną Pickfordą.

Jau po 4 minučių skirtumą padvigubino „Wolverhampton“ puolėjas Raulis Jimenezas. Meksikietis pasinaudojo grubia Beno Godfrey ir Masono Holgate’o klaida, ir atsidūręs vienas prieš vartininką laimėjo judviejų dvikovą.

Rezultatą svečiams sušvelninti pavyko 66 minutę. Laiku ir vietoje atsidūrusiam Alexui Iwobi kamuolys nukrito tiesiai ant kojos ir nigerietis savo šanso neiššvaistė.

Visgi rezultato Liverpulio ekipa neišlygino ir po 10 turų „Everton“ su 14 taškų užima 10 vietą. Tuo tarpu „Wolverhampton“ laimėjo jau 4 iš paskutinių 5 „Premier“ lygos rungtynių ir savo sąskaitoje turėdami 16 taškų pakilo į 7 vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.