Dar vieną pralaimėjimą patyrusi „Levante“ lieka be pergalių

Ispanijos „La Liga“ pirmenybėse „Granada“ išvykoje 3:0 (2:0) sutriuškino „Levante“ klubą.

 zumapress.com/Scanpix nuotr.
 zumapress.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 1, 2021, 11:57 PM

Svečiai į priekį išsiveržė jau 7 rungtynių minutę po tikslaus Germano Sanchezo smūgio, o kėliniui einant į pabaigą šeimininkai praleido ir antrąjį įvartį. Luisas Suarezas pasinaudojo sumaištimi ir varžovų nesugebėjimo susikalbėti savo baudos aikštelėje ir iš kelių metrų kamuolį pasiuntė į vartus.

69 minutę „Granada“ pergalę užtvirtino Antonio Puertas. Saugas iš Ispanijos nieko netrukdomas nuo aikštelės vidurio nusivarė kamuolį iki baudos aikštelės ir užsimojęs kaire koja kamuolį pasiuntė į vartus.

„Granada“ po 11 sužaistų rungtynių turi 11 taškų ir užima 14 poziciją. „Levante“ jau spėjo sužaisti 12 rungtynių, tačiau per jas dar nė karto nelaimėjo, bet nepaisant to turnyrinėje lentelėje jie neužima paskutinės vietos. 6 taškus turinti Valensijos ekipa dėl geresnio įvarčių santykio lenkia „Getafe“ klubą.

Kitose rungtynėse Madrido „Rayo Vallecano“ ir „Celta Vigo“ išsiskyrė taikiai 0:0 (0:0). „Rayo Vallecano“ po 12 rungtynių su 20 taškų užima 6 vietą, tuo tarpu „Celta Vigo“ su 11 taškų tenkinasi 15 pozicija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.