Antrą kartą ant „Liverpool“ grėblio užlipęs D. Simeone: „Patys matėte, kas atsitiko“

Madrido „Atletico“ ekipai nepavyko atsirevanšuoti „Liverpool“ futbolininkams UEFA Čempionų lygos batalijose. Trečiadienį madridiečiai išvykoje 0:2 (0:2) turėjo pripažinti priešininkų iš Liverpulio pranašumą.

D.Simeone. <br>AFP/Scanpix nuotr.
D.Simeone. <br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2021, 1:03 PM, atnaujinta Nov 4, 2021, 2:02 PM

Su didžiausiomis problemomis svečiai susidūrė dar pirmajame kėlinyje, kurio metu praleido abu dvikovos įvarčius ir dėl raudonos kortelės neteko Felipe.

Apibendrindamas rungtynes Madrido „Atletico“ strategas Diego Simeone gyrė auklėtinius už tinkamą koncentraciją likus mažumoje.

„Pradėjome gerai atakuodami, o paskui matėte, kas atsitiko – 0:1, 0:2 ir išvarymas. Laibai sunku žaisti su dešimčia vyrų prieš „Liverpool“.

Noriu padėkoti savo komandai už ramybę ir kantrybę antrajame kėlinyje. Bandėme grįžti į žaidimą ir turėjome progų. Išėjome supratę, kad padarėme viską, kas įmanoma. Mūsų laukia dar dvejos rungtynės.

Nenoriu plėstis dėl teisėjavimo. Jie šiuos momentus matė geriau, o ir buvo panaudota VAR sistema. Manau, kad neturime orientuotis į tai. Mums reikia žiūrėti į komandos tobulėjimą. Turime vienytis ir judėti bei dirbti toliau.

Apmaudu, kad abu įvarčius praleidome ir žaidėjo netekome taip greitai. Dar kartą noriu pažymėti – mano komanda antrajame kėlinyje nesugriuvo, o ji žaidė prieš varžovą, kuris gali įmušti ir septynis įvarčius“, – po akistatos kalbėjo D.Simeone.

Lrytas.lt primena, kad praėjusiame Čempionų lygos ture „Atletico“ namuose nusileido „Liverpool“ futbolininkams 2:3, o antrajame kėlinyje, taip pat kaip ir atsakomoje dvikovoje Anglijoje, Madrido klubas žaidė mažumoje.

Po keturių UEFA Čempionų lygos turų „Liverpool“ su 12 taškų B grupėje žengia pirma, o „Atletico“, savo kraityje turinti 4 taškus, rikiuojasi trečioje pozicijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.