Šokiruojanti istorija – Prancūzijos rinktinės ir PSG klubo žaidėja užsakė banditams suluošinti ar net užmušti bendraklubę

Prancūzijos čempionių „Paris Saint-Germain“ moterų futbolo klubo saugė Aminata Diallo trečiadienį buvo suimta dėl kėsinimo organizuoti kitos PSG komandos žaidėjos Kheiroa Hamraoui sužalojimą ar net mirtį.

Prancūzijos čempionių „Paris Saint-Germain“ moterų futbolo klubo saugė Aminata Diallo suimta.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Prancūzijos čempionių „Paris Saint-Germain“ moterų futbolo klubo saugė Aminata Diallo suimta.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 10, 2021, 6:16 PM

L'Equipe praneša, kad išpuolis prieš K. Hamraoui įvyko lapkričio 4-ąją Paryžiuje po bendros PSG ekipos vakarienės restorane netoli „Bois de Boulogne“ rajono. Po vakarienės automobiliu į namus vyko K.Hamraoui, o prie vairo sėdėjo A.Diallo.

Kaip Prancūzijos dienraščiui papasakojo K.Hamraoui giminaitis, maždaug apie 22 valandą prie gatvėje sustojusio automobilio priėjo du kaukėti vyrai, vienas iš jų atidarė keleivio dureles ir ištraukė iš automobilio buvusią „Barselona“ ekipos žaidėją K.Hamraoui.

Jie pradėjo mušti moterį rankomis ir kojomis, galiausiai besitraukdami iš įvykio vietos dar talžė nuritusią futbolininkę metaliniais strypais per kojas. Po išpuolio moteris buvo nuvežta į ligoninę Puasi mieste, kur yra gydoma dėl rankų ir kojų sužalojimų.

Natūralu, kad PSG klubas neįtraukė žaidėjos į Čempionų lygos akistatą su Madrido „Real“, kuri antradienį baigėsi 4:0.

Pranešama, kad A.Diallo, kuri PSG žaidžia nuo 2016 m., buvo suimta trečiadienio rytą kaip įtariamoji, kuri organizavo visą išpuolį.

PSG klubas jau paskelbė oficialų pranešimą: „Paris Saint-Germain“ praneša, kad yra informuotas, jog Versalio policijos skyrius šįryt sulaikė Aminatą Diallo dėl pradėto tyrimo, kai praėjusį ketvirtadienį buvo užpulta K.Hamraoui.

Klubas nuo lapkričio 4 dienos ėmėsi visų būtinų priemonių, kad garantuotų žaidėjų sveikatą ir saugumą. „Paris Saint-Germain“ klubas bendradarbiauja, kad kuo greičiau būtų išaiškinti užpuolimo motyvai ir kaltininkai“.

31 metų K.Hamraoui prancūzų klube žaidžia jau antrąjį kartą – PSG ekipai jo atstovavo 2012–2016 metais.

Po to žaidėja vilkėjo Liono ir Barselonos komandų marškinėlius, su Prancūzijos klubu yra iškovojusi du šalies lygos ir du Čempionų lygos trofėjus. Dar du kartus Čempionų lygą ji laimėjo su „Barcelona“.

Vasarą tituluota moteris sukirto rankomis dėl naujos sutarties ir sugrįžo į PSG. Tiek A.Diallo, tiek K.Hamraoui yra Prancūzijos moterų futbolo rinktinės narėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.