„Sūduva“ išlaikė šiokią tokią menką intrigą kovoje dėl A lygos čempiono vardo

Šio sezono „Optibet A lygos“ lenktynėse dėl titulo intriga bus gyva iki pat paskutinės savaitės – Marijampolės „Sūduva“ sugrįžo į pergalingą ritmą.

Marijampolės „Sūduvos“ komanda.<br>V.Kuralavičiaus nuotr.
Marijampolės „Sūduvos“ komanda.<br>V.Kuralavičiaus nuotr.
Marijampolės „Sūduvos“ komanda.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Marijampolės „Sūduvos“ komanda.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Marijampolės „Sūduvos“ komanda.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Marijampolės „Sūduvos“ komanda.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 20, 2021, 8:28 PM, atnaujinta Nov 20, 2021, 8:35 PM

35-ojo turo mače namuose sūduviečiai rezultatu 3:1 (2:0) nugalėjo dar kartą daug problemų jiems sukėlusį Telšių „Džiugą“.

Per pirmąsias 45 minutes „Sūduvai“ pavyko pelnyti du įvarčius. 21-ąją minutę po perdavimo į baudos aikštelę Jordanas N'Kololo atitrūko nuo varžovo ir iš arti galva nukreipė kamuolį į vartus.

Tai buvo 7-asis legionieriaus iš Kongo Demokratinės Respublikos įvartis, tačiau jo pasirodymą apkartino trauma – jis buvo pakeistas pirmojo kėlinio antroje pusėje. Vis dėlto darbą sėkmingai tęsė jo komandos draugai.

Į baudos aikštelę 39-ąją minutę įsiveržęs Romainas Habranas taikliai smūgiavo į tolimąjį vartų kampą ir padvigubino rezultatą, nubausdamas varžovus, kai puikios progos neišnaudojo Davydas Arlauskis – jo smūgį atrėmė į vartų stačiakampį grįžęs Makis Giannikoglou.

Kovingasis „Džiugas“ vėl parodė charakterį ir sužaidė solidų antrą kėlinį. Dovydo Virkšo smūgį atrėmė M. Giannikoglou, tačiau graikas liko bejėgis 52-ąją minutę, kai galva kamuolį į vartus nukreipė Miroslavas Puškarovas.

Įsibėgėjęs Telšių klubas kūrė varžovams labai daug rūpesčių, tačiau rimčiau „Sūduvos“ vartams pagrasinti taip ir nepavyko, nors įtampos išties netrūko. Pergalę sūduviečiai įtvirtino 89-ąją minutę, kai puikiu tolimu smūgiu pasižymėjo po keitimo aikštėje pasirodęs Jevgenas Jefremovas.

Tad dabar „Sūduva“ turi 70 taškų ir trimis atsilieka nuo titulą ginančio Vilniaus „Žalgirio“. Tiesa, marijampoliečiams liko sužaisti tov vienerias rungtynes, o Vilniaus komandai – dvejas. Jei „Žalgiris“ per likusius du turus iškovos bent tašką, jis taps A lygos čempionu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.