L. Messi neslepia susižavėjimo C. Ronaldo žaidimu

Kol gerbėjai tarpusavyje riejasi, tol futbolininkai reiškia pagarbą vienas kitam. 34-erių Lionelis Messi pažėrė pagyrų amžinam savo varžovui – Cristiano Ronaldo.

 Dėl savo žaidimo C. Ronaldo sulaukė pagyrų net iš L. Messi.<br> lrytas.lt montažas
 Dėl savo žaidimo C. Ronaldo sulaukė pagyrų net iš L. Messi.<br> lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 25, 2021, 10:26 AM

36-erių portugalas šią vasarą persikėlė į „Manchester United“ ekipą ir per 14 rungtynių pelnė jau 10 įvarčių, o net 6 iš jų UEFA Čempionų lygoje.

C.Ronaldo yra vienas iš nedaugelio teigiamų dalykų šių metų Mančesterio ekipoje. Klubas Anglijos „Premier“ lygoje užima 8 vietą ir jau atsisveikino su vyr. treneriu Ole Gunnaru Solskjaeru, o Čempionų lygoje savo grupėje pirmauja tik C.Ronaldo įvarčių dėka.

„Cristiano jau žinojo klubą iš anksčiau, tačiau nuo to laiko daug kas pasikeitė ir jis prisitaikė tiesiog nuostabiai, – susižavėjimo neslėpė L.Messi. – Nuo pat pradžių jis pelno įvarčius ir neturėjo jokių bėdų prisitaikant prie komandos“.

L.Messi ir C.Ronaldo jau daugiau nei dešimtmetį dominuoja futbolo pasaulyje, o 9 metų laikotarpyje, kai abu futbolininkai rungtyniavo Ispanijos „La Liga“ čempionate sportininkai bendrai pelnė net 922 įvarčius.

„Praėjo nemažai laiko nuo tada, kai kartu rungėmės toje pačioje lygoje. Mes rungėmės ne tik asmeniškai, bet ir komandiškai kovojant dėl tų pačių trofėjų. Tai buvo puikus laikotarpis tiek mums, tiek žiūrovams, nes jie galėjo tuo mėgautis. Tai bus puikus prisiminimas futbolo istorijoje“, – Marca laikraščiui kalbėjo L.Messi.

Taip pat argentinietis dar kartą patvirtino, kad sugrįš į „Barcelona“ klubą.

„Visados sakiau, kad kažkuriuo momentu grįšiu į „Barcelona“, nes ten yra mano namai ir gyvensiu būtent ten“, – užtikrintai kalbėjo L.Messi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.