Londono „Arsenal“ be didesnių problemų susitvarkė su turtingaisiais lygos autsaideriais

Anglijos „Premier“ lygoje 12-tas turas prasidėjo lengva Londono „Arsenal“ pergale. „Kanonieriai“ namuose 2:0 (0:0) įveikė Saudo Arabijos šeichų kontroliuojamą „Newcastle United“ klubą.

 Londono „Arsenal“ be didesnių problemų susitvarkė su turtingaisiais lygos autsaideriais.<br> Action Images/Scanpix nuotr.
 Londono „Arsenal“ be didesnių problemų susitvarkė su turtingaisiais lygos autsaideriais.<br> Action Images/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 27, 2021, 4:26 PM

„Arsenal“ puikią progą pasižymėti turėjo 41-ąją rungtynių minutę. Martino Odegaardas būdamas tiesiai prieš vartus sulaukė pakabinto kamuolio, tačiau jo smūgį galvą svečių vartininkas Martinas Dubravka atlaikė.

Visgi jo, atremtas kamuolys skrido netoli. Vos per porą metrų nuo vartų buvęs Pierre’as-Emerickas Aubameyangas turėjo idealią progą su gulinčiu vartininku, tačiau jo smūgis skriejo į vartų virpstą.

Londono ekipa pirmąjį rungtynių įvartį pelnė 56-ąją minutę. Bukayo Saka kairiajame krašte pradėjo „kanonierių“ ataką, o po kelių akimirkų pats kirsdamas į baudos aikštelę sulaukė puikaus Nuno Tavareso perdavimo ir tiksliu smūgiu kamuolį pasiuntė į apatinį vartų kampą.

64-ąją minutę įvartį pelnęs B.Saka patyrę traumą ir priverstiniu keitimu jį pakeitė Gabrielis Martinelli. Tačiau nėra to blogo, kas neišeina į gerą. Jau po dviejų minučių aikštėje pasirodęs brazilas pasižymėjo įvarčių.

Takehiro Tomiyasu pastebėjęs į puolimą pasileidusį komandos draugą nuostabiai atliko aukštą perdavimą, o brazilas technišku smūgiu koja perkėlė vartininką ir padvigubino „Arsenal“ persvarą.

Šeimininkai į vartus smūgiavo 23 kartą, tuo tarpu „Newcastle United“ per rungtynes atliko tik 9 smūgius.

Po 13-os rungtynių Londono klubas savo sąskaitoje turi 23 taškus ir išlieka 5-oje turnyrinės lentelės vietoje. „Newcastle United“ dar nė karto nesugebėjo laimėti šį sezoną ir su 6 taškais murkdosi paskutinėje – 20-oje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.