Progas švaistęs „Chelsea“ sužaidė lygiosiomis su „Manchester United“

Anglijos „Premier“ lygos fanų dėmesys sekmadienio vakarą nukrypo į Londoną. Ten susitiko Londono „Chelsea“ ir „Manchester United“ komandos. Namie rungtyniavęs čempionato lyderis savo varžovų įveikti nesugebėjo ir rungtynės baigėsi lygiosiomis 1:1 (0:0).

 Progas švaistęs „Chelsea“ sužaidė lygiosiomis su „Manchester United“.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Progas švaistęs „Chelsea“ sužaidė lygiosiomis su „Manchester United“.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 28, 2021, 8:30 PM

Nepaisant to, kad rungtynių kontrolė iki 50-osios minutės priklausė „Chelsea“ futbolininkams pirmąjį įvartį pelnė svečiai. Bruno Fernandesas išmušinėjo kamuolį kuo toliau nuo savų vartų, o Jadonas Sancho su Marcusu Rashfordu pasileido bėgti jo link.

Kitoje aikštės pusės stovėjęs Jorginho ramiai laukė kamuolio, tačiau jo nesugebėjo susistabdyti jo prie savęs ir pro šalį bėgęs J.Sancho šį tiesiog pasivogė. Pasileidęs anglas su M.Rashfordu atsidūrė dviese prieš vartininką ir J.Sancho nusprendęs pats smūgiuoti neklydo.

„Chelsea“ rezultatą išlygino 69-tą minutę. Bandydamas išmušti kamuolį iš baudos aikštelės Aaronas Wan-Bissaka įspyrė Thiago Silvai į koją ir teisėjas nusprendė skirti 11 metrų baudinį. Jį realizavo ir savo pirminę klaidą ištaisė Jorginho.

Visų rungtynių metu 23 smūgius atlikęs „Chelsea“ švaistė puikias progas, o paskutinę turėjo 7-tą teisėjo pridėtą minutę. Antonio Rudigeris sulaukė nuostabaus perdavimo į baudos aikštelę, tačiau vokietis nieko netrukdomas kamuolį iš kelių metrų atstumo paleido virš vartų.

„Chelsea“ po 13-os rungtynių turi 30 taškų ir išlaiko lyderės poziciją „Premier“ lygoje. „Manchester United“ su 18 taškų pakilo į 8-tą poziciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.