„Kauno Žalgiris“ pratęsė sutartį su lietuviu

2021-ųjų sezone pirmą kartą į nacionalinę Lietuvos vyrų futbolo rinktinę pakviestas „Kauno Žalgirio“ futbolininkas Karolis Šilkaitis ir toliau rungtyniaus Kaune – klubas ir žaidėjas pratęsė po sezono pasibaigusį kontraktą.

Karolis Šilkaitis.<br>L.Žemgulio nuotr.
Karolis Šilkaitis.<br>L.Žemgulio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 9, 2021, 12:00 PM

Vasarą 25-ąjį gimtadienį atšventęs saugas ir vėl buvo vienas patikimiausių komandos futbolininkų. Žalgirietis A lygoje praleido tik du 2021-ųjų sezono mačus, o visus likusius pradėjo startinėje komandos sudėtyje. Praėjusiame sezone K.Šilkaitis taip pat praleido vos vieną susitikimą, kai negalėjo rungtyniauti dėl geltonų kortelių.

Anksčiau ir Lietuvos jaunimo rinktinėms atstovavęs kaunietis šiemet per 34 susitikimus A lygoje įmušė du įvarčius ir atliko du rezultatyvius perdavimus.

Startinėje sudėtyje trejas rungtynes iš keturių galimų futbolininkas taip pat sužaidė ir UEFA Europos konferencijų lygoje.

„Šiame sezoną su komanda pavyko peržengti pirmąjį UEFA Europos konferencijų lygos etapą bei antrus metus iš eilės A lygoje užimti trečią vietą. Kaune jaučiu pasitikėjimą iš klubo vadovų ir trenerių, taip pat čia suteikiamos visos sąlygos tobulėti ir siekti aukščiausių tikslų“, – Žalgiris.lt teigė saugas.

Beje, vasarą K.Šilkaitis tapo antruoju „Kauno Žalgirio“ futbolininku istorijoje, kuriam pavyko su klubo marškinėliais A lygoje sužaisti 100 rungtynių. Pasibaigus sezonui šis skaičius išaugo jau iki 119-os susitikimų.

Šią savaitę „Kauno Žalgiris“ taip pat pratęsė kontraktą su vartininku Deividu Mikelioniu ir atsisveikino su gynėju Stevenu Thicot.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.