Bronzą antrus metus iš eilės iškovojęs D. Šešplaukis sugrįžta į Šiaulius

„Šiaulių“ ekipą papildė trečiasis komandos naujokas 2022 metų sezonui. Šiauliečių gretas papildė dar vienas buvęs akademijos auklėtinis Deividas Šešplaukis.

Deividas Šešplaukis 
Deividas Šešplaukis 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2021, 11:15 PM

Iš Pakruojo kilęs Deividas savo profesionalaus futbolininko karjerą pradėjo Šiauliuose, kai 2015 metų A lygos sezone debiutavo rungtyniaudamas „Šiaulių“ klube. Debiutiniame sezone, vos 17 metų sulaukęs, futbolininkas sužaidė 12 rungtynių bei pelnė 3 įvarčius.

D. Šešplaukis šiame sezone gynė „Kauno Žalgiris“ ekipos garbę. Su pastarąja futbolininkas antrus metus iš eilės finišavo 3-oje Optibet A lygos vietoje.

Taip pat „Šiaulių“ auklėtinis nuo mažens buvo nuolat kviečiamas į visų amžiaus grupių rinktines, o 2015 metais kartu su Lietuvos vaikinų iki 19 metų rinktine tapo Baltijos taurės laimėtoju.

23-ejų šiemet sulaukęs saugas savo karjeroje taip pat rungtyniavo „Sūduvos“, „Pakruojo“ ir „Hercules“ (Ispanija) ekipose.

„Praėjęs sezonas „Kauno Žalgiryje“ buvo tikrai geras, bet labai sunkus. Asmeniškai – buvo vienas iš geriausių, gavau daug žaidybinio laiko bei tikrai jaučiausi įgavęs gerą sportinę formą.

Labai gaila, kad sezono gale dėl patirtos traumos nepavyko užbaigti sezono ir padėti komandai kovoje dėl medalių. Džiaugiuosi, kad treneris Rokas Garastas ir trenerio asistentai pasitikėjo manimi bei suteikė galimybę ir tiek žaidybinio laiko.

Asmeniškai noriu padėkoti komandos draugams, kurie visada palaikė bei komandos administratoriui Dariui Šinkūnui ir komandos gydytojui Algiui Narkevičiui, kurie visados padėdavo išspręsti problemas. „Kauno Žalgiris“ man buvo pirma komanda, kurioje pasirašiau profesionalų kontraktą ir už tai esu dėkingas Laimiui Bičkauskui, kuris ir pakvietė mane į šią komandą. Tada pastarąją treniravo būtent dabartinis Šiaulių komandos treneris Mindaugas Čepas.

Pagrindinė priežastis, dėl ko sugrįžau į Šiaulius yra ta, kad klubas bei treneris Mindaugas Čepas jau vasara manimi domėjosi bei rodė pasitikėjimą. Per praėjusį sezoną klubas įrodė, kad auga bei yra pasiruošęs žaisti A lygoje. Prie mano grįžimo prisidėjo ir „Šiaulių“ politika burti lietuvišką komandą bei jos kolektyvas. Su dauguma žaidėjų jau esu žaidęs akademijos jaunimo komandose, o ko dar nepažįstu – greitai susipažinsime.

Artėjančiame sezone Šiaulių ekipai tikiuosi padėti siekti kuo aukščiausiu tikslų. Norisi įrodyti, kad lietuviška komanda taip pati gali būti konkurencinga ir kovoti dėl aukščiausių tikslų. Bus sunku, bet niekas ir nesirenka lengvo kelio, kai nori kažką pasiekti. Asmeniniai tikslai visada bus antroje vietoje, po komandos tikslų, bet, žinoma, visada norisi pelnyti įvarčių ar „asistuoti“ komandos draugams ir taip prisidėti prie pergalių. Rungtynes laimi nuoširdus ir sunkus darbas su komandą.“ – kalbėjo į Šiaulius grįžęs Deividas Šešplaukis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.