Liūdnos žinios Londono „Chelsea“ stovykloje – užfiksuotas COVID-19 protrūkis

Prieš ketvirtadienio rungtynes su Liverpulio „Everton“, Londono „Chelsea“ klubas sulaukė prastų žinių. Trys pagrindinės komandos futbolininkai užsikrėtė COVID-19 virusu.

 Thomas Tuchelis.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Thomas Tuchelis.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-12-16 15:37, atnaujinta 2021-12-16 15:40

„Chelsea“ jau anksčiau dėl viruso buvo netekusi Mateo Kovacičiaus, o dėl traumos ekipai padėti negalės ir Benas Chilwellas.

Taip pat Londono klubas negalvoja apie rungtynių nukėlimą, mat komandos tvarkaraštis jau dabar yra suspaustas, o bandant spausti jį dar daugiau baiminamasi galimų traumų ir nuovargio, tad dėl aukščiausių pozicijų visuose frontuose kovojančiam Thomasui Tucheliui teks gerokai pasukti galvą, norint išlaviruoti išretėjusia sudėtimi neaukojant rezultatų.

Kurie žaidėjai užsikrėtė koronavirusu nėra pranešama.

Londono klubas Anglijos „Premier“ lygoje po 16-os turų yra surinkęs 36 taškus ir 5-iais atsilieka nuo pirmaujančio „Manchester City“, kuris yra sužaidęs rungtynėmis daugiau. UEFA Čempionų lygoje kitame etape Londono ekipos laukia Prancūzijos čempionai – „Lille“ futbolininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.