„Premier“ lyga atšaukė du mačus, tačiau „Everton“ klubui atskriejo neguodžianti žinia – treneris ieškos 11 sveikų žaidėjų

Gruodžio 26-ąją Anglijos „Premier“ futbolo lygoje buvo numatytos net 9 rungtynės, tačiau COVID-19 visus planus koreguoja savaip.

R.Benitezas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
R.Benitezas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2021, 7:39 PM

Ketvirtadienį pranešta, jog du mačai buvo nukelti – savaitgalį neįvyks „Liverpool“ ir „Leeds United“ bei „Wolverhampton Wanderers“ ir „Watford“ dvikovos.

„Leeds United“ informavo lygos vadovus, kad ekipoje nustatyti šeši COVID-19 atvejai. Ne ką mažiau žaidėjų negali kovoti ir „Wolves“ klube.

Savo nepasitenkinimą esamu tvarkaraščiu pareiškė „Liverpool“ strategas Jurgenas Kloppas: „Klubų treneriai buvo pakviesti į susitikimą su „Premier“ lyga, tačiau nemanau, kad bus rimtesnių pokyčių.

Kas gali pasikeisti, jei lygos vadovai yra sudarę absurdišką tvarkaraštį: vieni klubai turi žaisti gruodžio 26 d. ir gruodžio 28 d. Čia šventės?

Tai bent padarykime mačus ne po dviejų dienų, o gruodžio 26 ir 29 dienomis“.

Tačiau „Premier“ lyga nusprendė neatidėti gruodžio 26 dieną suplanuotų „Everton“ ir „Burnley“ rungtynių, nepaisant to, kad Liverpool klubas negalės pasikliauti mažiausiai 11 žaidėjų – dalis yra traumuoti, o kiti serga COVID-19.

„Dabar turiu suprasti, ar ekipoje turiu 11 sveikų futbolininkų. Esu nustebęs, kad turėsime žaisti šias rungtynes. Situacija prieš rungtynes ​​su „Burnley“ labai skiriasi nuo tos, kuri buvo prieš rungtynes ​​su Londono „Chelsea“. Realybė tokia, kad turėsime susidoroti su sudėtinga situacija.

Mano pagrindinis tikslas dabar yra apskritai kažkur surasti 11 žaidėjų, nes šiai dienai turime sveikus 9 futbolininkus ir 3 vartininkus“, – sakė „Everton“ vyriausiasis treneris Rafaelis Benitezas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.