Brangiausių Anglijos žaidėjų reitinge C. Ronaldo atsidūrė toli nuo lyderių

„Transfermarkt“ atnaujino Anglijos „Premier“ lygos brangiausių žaidėjų reitingą. Nors jau buvo įprasta, kad tarp lyderių buvo Cristiano Ronaldo, šįkart jis atsidūrė toli nuo pirmojo dešimtuko.

C.Ronaldo.<br>Imago/Scanpix nuotr.
C.Ronaldo.<br>Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 24, 2021, 1:48 PM

Į geriausiųjų žaidėjų trejetuką patenka puolėjai Mohamedas Salah („Liverpool“), Romelu Lukaku (Londono „Chelsea“) ir Harry Kane'as („Tottenham Hotspur“), kurių kiekvieno vertė yra po 100 mln. eurų. Tačiau pažymima, kad H.Kane'o kaina, palyginus su ankstesniu reitingu, sumažėjo 20 mln eurų.

4-5 vietas pasidalino vidurio puolėjai Bruno Fernandesas („Manchester United“) ir Kevinas De Bruyne'as („Manchester City“) – jie vertinami po 90 mln. eurų.

6-9 vietas pasidalino puolėjai Marcusas Rashfordas, Jadonas Sancho (abu „Manchester United“) ir Raheemas Sterlingas („Manchester City“), taip pat vidurio puolėjas Philas Fodenas („Manchester City“) – jų vertė yra po 85 mln. eurų.

10-13 vietas pasidalino puolėjai Sadio Mane („Liverpool“), Jackas Grealishas („Manchester City“) ir Son Heung Minas („Tottenham“), taip pat gynėjas Trentas Alexanderis-Arnoldas („Liverpool“) – jie įvertinti po 80 mln. eurų.

Įdomu, kad reitinge portugalas „Manchester United“ puolėjas Cristiano Ronaldo su dar 13 žaidėjų pasidalino tik 64–76 vietas. Jos vertė rinkoje yra 35 mln. eurų.

Be anksčiau paminėtų žaidėjų , aukščiau už C.Ronaldo yra gynėjas Rafaelis Varane'as (65 mln.), vidurio puolėjas Paulas Pogba (55 mln.), puolėjas Masonas Greenwoodas (50 mln.), gynėjai Harry Maguire'as (48 mln.), Luke'as Shaw (42 mln.), vidurio puolėjas Aaronas One-Bissakas (38 mln.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: sulaikyti asmenys, įtariami L. Volkovo užpuolimu