„Liverpool“ lyderis M. Salah kelia kosminius reikalavimus – nori perspjauti net C. Ronaldo

Egipto futbolo žvaigždė Mohamedas Salah nenori palikti Liverpulio, bet už sutarties pratęsimą reikalauja astronominės sumos.

Mohamedas Salah.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Mohamedas Salah.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 28, 2021, 7:15 PM

ESPN duomenimis, 29-erių egiptietis nori uždirbti 500 tūkst. svarų per savaitę. Dabartinė žaidėjo sutartis baigiasi 2023 metų birželio pabaigoje.

Liverpool“ dar turi šiek tiek laiko, tačiau tokiais atvejais verta iš anksto derėtis dėl sutarties pratęsimo sąlygų, kol neateis laikas, kai kitos komandos galės pasikviesti žaidėją be išpirkos.

M.Salah atveju gali būti daug sunkiau žiūrint į žaidėjo reikalavimus. Kol kas nuomonės išsiskiria, bet jei „Liverpool“ patenkins reikalavimus, jis gali tapti geriausiai apmokamu „Premier“ lygos žaidėju.

Kodėl nuomonės išsiskiria? Mat kai kurie britų šaltiniai teigia, kad Cristiano Ronaldo – šiuo metu geriausiai apmokamas Anglijos lygos žaidėjas – gauna 480 tūkst. svarų per savaitę.

Statistikos portalas „Sportrac“ teigia, kad portugalas iš „Manchester United“ kasmet gauna 26,520 mln. Skaičiuojant algą per savaitę, tai prilygsta 510 tūkst. svarų.

Žiniasklaida skelbia, kad „Liverpool“ jau pasiruošė M.Salah sutarties pratęsimui, todėl Juergenas Kloppas žiemos perėjimų lange neturės daug variantų.

Liverpulyje sutarčių reikalus tvarko Michaelas Edwardsas – savo darbą išmanantis žmogus. Jis jau uždirbo klubui šimtus milijonų eurų ir jam galbūt pavyks sudaryti naują sandorį su M.Salah.

Puolėjas yra viena pagrindinių klubo figūrų. Jis buvo rezultatyviausias „Premier“ lygos žaidėjas 2017-2018 m. ir 2018-2019 m. sezonuose.

Kartu su klubu jis iškovojo daugybę trofėjų, įskaitant Čempionų lygą ir Anglijos čempionatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.