Naujametinė „dovana“ „Manchester City“ žaidėjui – į namus įsilaužė keturi nusikaltėliai, jam teko ginti šeimą

Neįtikėtina, bet faktas – nuo nusikaltėlių nėra apsaugoti net ir geriausieji sportininkai. Ir net savo namuose. Penktadienį buvo užpultas 27-erių metų Anglijos „Manchester City“ gynėjo portugalo Joao Canselo namas bei pasikėsinta į futbolininko turtą ir šeimos sveikatą. Žaidėjas susigrūmė su banditais.

Penktadienį buvo užpultas 27-erių metų Anglijos „Manchester City“ gynėjo portugalo Joao Canselo namas bei pasikėsinta į futbolininko turtą ir šeimos sveikatą <br> instagram.com nuotr.
Penktadienį buvo užpultas 27-erių metų Anglijos „Manchester City“ gynėjo portugalo Joao Canselo namas bei pasikėsinta į futbolininko turtą ir šeimos sveikatą <br> instagram.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 31, 2021, 10:14 AM

Teigiama, kad ketvirtadienio naktį į portugalo namą įsiveržė keturi nusikaltėliai, kurie siekė apvogti J.Canselo ir jo šeimą. Futbolininkas ir šeima – žmona ir dukra tuo metu buvo namie ir vyras pabandė duoti atkirtį įsilaužėliams. Po muštynių su banditais portugalo veidas buvo nusėtas mėlynėmis.

„Deja, šiandien mane užpuolė keturi bailiai, kurie suteikė skausmą man ir bandė pakenkti mano šeimai. Štai kas būna, kai tu pasipriešini.

Jie sugebėjo paimti visus mano papuošalus ir taip išgrąžino veidą. Nežinau, kodėl yra tokių niekšų žmonių.

Man svarbiausia yra mano šeima ir, laimei, jai viskas gerai. Po tiek daug kliūčių, kurias turėjau per savo gyvenimą, tai tik dar viena, kurią privalėjau įveikti. Stiprus ir tvirtas, kaip visada“, – nuotrauka po muštynių su įsilaužėliais socialiniame tinkle pasidalijo J.Canselo.

Teigiama, kad įsilaužėliai pavogė papuošalus, kurių vertė siekė dešimtis tūkstančių svarų sterlingų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.