Cristiano Ronaldo jau planuoja „tepti slides“ iš „Manchester United“

Garsus anglų „Manchester United“ futbolo klubas išgyvena krizę. Klubas negali patekti į geriausiųjų Anglijos čempionato penketuką, o jo vadovai nepatenkinti vyriausiuoju treneriu. Tačiau taip vadinamų „raudonųjų velnių“ problemos tuo nesibaigia. Portugalijos futbolo žvaigždė Cristiano Ronaldo svarsto galimybę persikelti į kitą klubą.

C.Ronaldo Anglijoje įmu<br>ZP/Scanpix nuotr.
C.Ronaldo Anglijoje įmu<br>ZP/Scanpix nuotr.
Cristiano Ronaldo norėtų palikti „Manchester United“<br>AFP/Scanpix nuotr.
Cristiano Ronaldo norėtų palikti „Manchester United“<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 9, 2022, 10:07 AM

„Manchester United“ nepateisino portugalo, atvykusio į Angliją laimėti trofėjų, lūkesčių. Garsusis Cristiano Ronaldo yra itin susirūpinęs dėl savo padėties komandoje. Portugalas nepatenkintas „velnių“ žaidimu ir dabartinio vyriausiojo trenerio Ralfo Rangnicko veiksmais.

Kaip skelbia anglų žiniasklaida, C.Ronaldo netgi vedė taip vadinamas krizes derybas su savo agentu Jorge'u Mendesu.

Tokios derybos vyksta siekiant kuo greičiau nutraukti sutartį su esamu klubu arba siekiant pateikti naujas sąlygas ekipai.

C.Ronaldo nėra tikras dėl savo ateities klube ir sutiktų palikti „Manchester United“.

„Cristiano yra labai susirūpinęs dėl to, kas vyksta „United“. Komanda sulaukia daug kritikos ir portugalas žino, kad ji yra ir į jo pusę – nes C.Ronaldo yra laikomas vienu iš ekipos lyderių.

Yra nemažai problemų komandoje, Cristiano jaučia didelį spaudimą ir yra labai įsitempęs. Jis iš paskutiniųjų nori, kad jo sugrįžimas į „Manchester United“ pavyktų ir viską vainikuotų trofėjai.

Tačiau portugalas pradeda suprasti, kad laimėti trofėjus su dabartine komanda yra nerealu – tai tiesiog bergždžias darbas“, – skelbia „Daily Star“.

„Jorge'as Mendesas sustiko su Cristiano, kalbėjo apie situaciją ir problemas, kaip jas spręsti ir aptarė sprendimo būdus.

Natūralu, neatmetama, kad Cristiano dar iki sezono pabaigos norės pasitraukti iš Mančesterio“, – sakė agentui artimas žmogus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.