Cristiano Ronaldo nesijaučia laimingas „Manchester United“ klube: tariasi su agentu

Portugalijos futbolo žvaigždė Cristiano Ronaldo veda „krizines derybas“ su savo agentu. Apie tai skelbiantis britų leidinys „The Sun“ teigia, kad 36 metų žaidėjas gali net palikti klubą.

Cristiano Ronaldo.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Cristiano Ronaldo.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2022, 7:31 AM, atnaujinta Jan 11, 2022, 7:46 AM

Manchester United“ vis dar negali įveikti didžiulės krizės – nepaisant įspūdingų perėjimų prieš sezoną, komandai nesiseka ir šiuo metu „Premier“ lygos lentelėje yra tik septinta.

Nepadėjo net ir puikus Cristiano Ronaldo sugrįžimas arba trenerio Ole Gunnaro Solskjaero pakeitimas Ralfu Rangnicku.

Anot Anglijos žiniasklaidos, Ronaldo pradėjo rimtai svarstyti apie savo ateitį, todėl galimas portugalo išvykimas iš „Manchester United“.

Apie situaciją jis kalbėjosi su savo agentu Jorge Mendesu.

„Cristiano labai susirūpinęs tuo, kas vyksta „United“. Komanda yra smarkiai kritikuojama ir jis žino, kad yra laikomas vienu iš lyderių.

Yra daug problemų, o Cristiano patiria spaudimą ir yra labai įsitempęs dėl šios situacijos. Jis labai nori, kad sugrįžimas į „United“ būtų sėkmingas, tačiau pradeda suprasti, kad laimėti trofėjus su dabartine jo komanda gali būti labai sunku“ – „The Sun“ pasakojo žaidėjui artimas informatorius.

Anksčiau „Daily Mail“ irgi skelbė pranešė, kad C.Ronaldo Mančesteryje yra nepatenkintas situacija.

Portugalas netgi kėlė sąlygą, kad klubo valdžia susirastų naują nuolatinį trenerį, nes dabartinis strategas vokietis Ralfas Rangnickas turi prastus santykius su daugeliu žaidėjų.

Tačiau viskas rodo, kad niekas nesikeis, nes toks planas buvo nuo pat pradžių. Todėl tikimasi, kad R.Rangnickas vadovaus komandai iki sezono pabaigos, o vėliau taps tarybos patarėju.

Tarp kandidatų į jo įpėdinius dažniausiai minimi tokie vardai kaip Mauricio Pochettino, Brendanas Rodgersas ar Erikas ten Hagas.

Portalas sport.es teigia, kad C.Ronaldo netgi galėtų persikelti į „Barcelona“, nes jo agentas gerai sutaria su klubo prezidentu Joanu Laporta.

Dabartinė C.Ronaldo sutartis su „Manchester United“ galioja iki 2023 m. birželio pabaigos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?