C. Ronaldo paaiškino – į „Manchester United“ perėjo ne tam, kad kovotų dėl šeštosios vietos

Futbolo žvaigždė portugalas Cristiano Ronaldo nežada taikstytis su tuo, jog Anglijos „Premier“ lygoje jo ekipa kovoja tik dėl vietų žemiau trečiosios pozicijos. Puolėjas pakomentavo dabartinę situaciją ir „Manchester United“ siekius.

Cristiano Ronaldo.<br>AP/Scanpix nuotr.
Cristiano Ronaldo.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 13, 2022, 4:36 PM

„Man netinka ir mano mentalitetas neleidžia susitaikyti su mintimi apie žemesnę nei trečioji vieta. Nenoriu užimti penktos, šeštos ar septintos vietos. Esu „Manchester United“ klube tam, kad laimėčiau, kad būčiau tarp geriausių. Jei pakeisime mąstyseną, galime pasiekti didelių aukštumų“, – „Sky Sports“ tikino C. Ronaldo.

Kitas rungtynes Mančesterio klubas žais su Birmingamo „Aston Villa“. Kalbėdamas apie naują „Manchester United“ klubo trenerį Ralfą Rangnicką žvaigždė aiškino, jog jau matosi pasikeitimai, tačiau teks palaukti rezultato.

„Mes galime žaisti kur kas geriau. Treneriui reikia laiko, kad įdiegtų savo darbo principus ekipoje. Tikiu, kad R.Rangnickas susidoros su užduotimi.

Po jo paskyrimo treneriu kai kurie žaidimo elementai pagerėjo, bet vis dar reikia laiko, nes nelengva pakeisti žaidėjų mentalitetą. Ir žaidimo stilių, bet pastangos daromos“, – sakė portugalas.

Šiuo metu „Manchester United“ komanda „Premier“ lygoje užima 7 vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.