Ch. Eriksenas grįžta į futbolą: danu domisi keli „Premier“ lygos klubai

Europos futbolo čempionate, futbolo pasaulis liko sukrėstas, kai Danijos ir Suomijos rungtynių metu širdis sustojo 29-erių danų lyderiui – Christianui Eriksenui. Tačiau tuomet viskas baigėsi laimingai ir futbolininko gyvybę išsaugoti pavyko. Praėjus kiek daugiau nei pusei metų Ch.Eriksenas yra pasiruošęs sugrįžti į futbolo aikštelę.

 Ch. Eriksenas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Ch. Eriksenas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2022, 6:36 PM

Saugu aktyviai domisi „Brentford“ klubas, kuriam vadovauja danas Thomasas Frankas ir rungtyniauja du kiti tautiečiai Mathiasas Jensenas su Christianu Norgaardu.

Futbolininkas taip pat laukiamas ir savo buvusioje ekipoje – Londono „Tottenham“. Saugas Londono klube rungtyniavo šešis su pusė metų, o jam dabar vadovauja „Inter“ kube, Ch.Erikseno treneriu buvęs Antonio Conte, kuris viešai pasakė, jog Ch.Eriksenui durys Londono ekipoje visados yra atviros.

Danas buvo atleistas iš Milano „Inter“ komandos, tačiau tai „Serie A“ klubas padarė ne savo noru, o dėl Italijoje galiojančių griežtų sveikatos reikalavimų, kurie neleido Ch.Eriksenui toliau rungtyniauti Italijos klube.

Pats futbolininkas gavęs žalią šviesą iš gydytojų tęsti profesionalią karjerą individualiai treniruojasi Šveicarijoje.

Kalbėdamas su Danijos televizija DR futbolininkas teigė, kad jo pagrindinis noras – dalyvauti Pasaulio čempionate.

„Mano tikslas žaisti Katare vyksiančiame futbolo čempionate. Aš noriu žaisti. Tai buvo mano tikslas visą laiką. Ar aš pateksiu į pagrindinę komandą, čia jau kitas klausimas, tačiau mano svajonė yra sugrįžti, – kalbėjo Ch.Eriksenas. – Fizinis pasiruošimas šiuo metu yra aukščiausio lygio. Noriu parodyti, kad viską palikau praeityje ir esu pasiruošęs sugrįžti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.