Vyriausias „Riterių“ žaidėjas nesiblaško: V. Borovskis lieka dar metams

Penkerius metus Vilniaus „Riterių“ futbolo klubui atstovavęs Valdemaras Borovskis netrukus pradės jau šeštąjį sezoną. Vyriausias ekipos žaidėjas su klubu pirmadienį parašais užtvirtino naują susitarimą.

 Valdemaras Borovskis.<br> E.Žaldario nuotr.
 Valdemaras Borovskis.<br> E.Žaldario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-01-19 11:11, atnaujinta 2022-01-19 11:13

„Jei turėčiau nors kiek dvejonių, kad nebenoriu, tai, veikiausiai, mano karjera jau būtų baigta. Turiu jus nuvilti, nes tokių dvejonių neturiu.

Kalbant rimtai, man buvo įdomi klubo nuomonė, todėl šis sprendimas, iš esmės, priklausė tik nuo jų“, – sakė V. Borovskis.

„Labai džiaugiamės, kad pavyko išlaikyti ne tik puikų žaidėją, bet ir komandos rūbinės sielą. Nepaisant to, kad Valdemaras pernai buvo vienas vyriausių lygos žaidėjų, jis demonstravo stebėtiną stabilumą. O kalbant apie šiuos metus, jo fiziniai duomenys rodo, kad jis toks pat geras gali būti ir 2022 metų sezone. Tikrai turime kuo džiaugtis“, – sakė klubo sporto direktorius Tadas Simaitis.

Per praėjusį sezoną „Riterių“ veteranas žaidė net 35 rungtynėse, per kurias pelnė tris įvarčius ir atliko tris rezultatyvius perdavimus. Vienintelis jo praleistas susitikimas buvo pačioje sezono pabaigoje su „Hegelmann“, kai padėti komandai gynėjas negalėjo dėl diskvalifikacijos.

„Turėjau milžinišką krūvį, tačiau negalėčiau sakyti, kad sezonas mane labai išvargino. Man ir pačiam skamba kiek keistai, tačiau būdamas 37-erių pats žaidimo faktas man teikia didesnį malonumą nei nuovargį.

Vienintelis dalykas, ko norėčiau būsimame sezone – daugiau pergalių ir aukštesnės pozicijos turnyro lentelėje. Laukiame pastiprinimo ir tikiuosi, kad apie „Riterių“ blogą žaidimą galėsime kalbėti būtuoju laiku“, – sakė V. Borovskis.

Gynėjas su komanda treniruojasi jau beveik dvi savaites, o šį šeštadienį 18 valandą žais pirmas kontrolines rungtynes prieš „Kauno Žalgirį“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.