„Manchester United“ atšalo ir nekovos dėl norvego, bet dabar vilioja O. Dembele

„Manchester United“ klubas nutraukia visas Dortmundo „Borussia“ puolėjo Erlingo Haalando viliones – anglų komanda nebandys daugiau pretenduoti į vieną rimčiausių šios vasaros Europos pirkinių. ESPN tikina, kad Mančesteris galvoja jau apie kitus galimus kandidatus pirkiniams ir atšaukia savo susidomėjimą 21–erių puolėju.

 O.Dembele<br>AFP/Scanpix nuotr.
 O.Dembele<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 21, 2022, 5:31 PM

Pagrindinė Mančesterio komandos rankų nuleidimo priežastis – pats norvegas apskritai nenori galvoti apie galimybę varžytis Anglijoje ir taikosi išvykti į Madrido „Real“ komandą.

Šiame sezone „Borussia“ ekipos sudėtyje E.Haalandas sužaidė 13 rungtynių ir pelnė 15 įvarčių.

„Manchester United“ vietoj norvego jau sausį pas savo norėtų matyti „Barcelona“ ekipos krašto puolėją Ousmane'ą Dembele.

Prancūzas nebuvo įtrauktas į Katalonijos klubo paraišką Ispanijos Karaliaus taurės rungtynėms su „Athletic“ komanda. Neoficialiai teigiama, kad O.Dembele klube nėra „saldu“, nes pastarasis nesutiko pratęsti birželį besibaigiančios sutarties.

„Manchester United“ paskelbė, kad susidomėjo šiuo puolėju. Anglijos klubas yra pasirengęs jau sausio mėnesį pasirašyti su O.Dembele sutartį, jei jis gaus vadinamąjį „pranešimą apie žaidėjo diskvalifikaciją iš ekipos“ (la carta de libertad), o „Barca“ sutiktų jį atiduoti nemokamai, rašo „Diario Sport“.

„La carta de libertad“ yra dokumentas, kuriuo anksčiau laiko yra nutraukiamas klubo ir žaidėjo bendradarbiavimas, tačiau ekipa ir toliau moka sportininkui algą.

Tačiau šis pranešimas leidžia žaidėjui derėtis su kitais klubais dėl nemokamo perėjimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.