„Everton“ krachas tęsiasi: namuose pralaimėta „Aston Villa“ ekipai ​Aistruoliai svečius apmetė sulčių buteliukais

Liverpulio „Everton“ klubas ir toliau buksuoja Anglijos „Premier“ lygoje. Emocijų kupinoje dvikovoje „Everton“ namuose 0:1 (0:1) nusileido „Aston Villa“ ekipai.

 „Everton“ krachas tęsiasi<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 „Everton“ krachas tęsiasi<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 ​Aistruoliai svečius apmetė sulčių buteliukais<br> zumapress.com/Scanpix nuotr.
 ​Aistruoliai svečius apmetė sulčių buteliukais<br> zumapress.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 22, 2022, 4:33 PM

Vienintelis rungtynių įvartis krito trečią teisėjo pridėtą minutę pirmajame kėlinyje. Po Lucaso Dignes pakelto kampinio argentinietis Emiliano Buendia sugebėjo smūgiu galva perkelti kamuolį per vartininką ir pasiųsti šį į vartus.

Į tai ypač nepagarbiai sureagavo šeimininkų sirgaliai. Į įvarčiu besidžiaugiančius futbolininkus, sirgaliai sviedė sulčių buteliukus.

Antrajame kėlinyje rungtynių kontrolė priklausė šeimininkams, tačiau „Everton“ futbolininkai nieko pavojingo sukurti nesugebėjo ir turėjo pripažinti svečių pranašumą.

Rungtynėse daug darbo turėjo teisėjas Craigas Pawsonas. Arbitrui teko užfiksuoti 30 taisyklių pažeidimų bei parodyti 8 geltonas korteles – 5 šeimininkams ir 3 svečiams.

Liverpulio klubas per pastarąsias penkerias rungtynes kartą sužaidė lygiosiomis ir keturis kartus pralaimėjo. Po 20 turų „Everton“ su 19 taškų užima 16-ąją vietą. „Aston Villa“ sužaidė rungtynėmis daugiau ir su 26 taškais rikiuojasi 10-oje pozicijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.