„Manchester City“ ir vėl neįveikė „Southampton“ futbolininkų

Anglijos „Premier“ lygoje taškus prarado čempionato lyderis – „Manchester City“. Miestiečiai išvykoje 1:1 (0:1) sužaidė lygiosiomis su „Southampton“ ekipa.

Manchester City treneris Pepas Guardiola. <br> AP/Scanpix nuotr.
Manchester City treneris Pepas Guardiola. <br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 22, 2022, 9:30 PM

Pirmąjį įvartį jau 7-ąją minutę pelnė šeimininkai. Kyle’as Petersas-Walkeris įbėgęs į baudos aikštelę sulaukė perdavimo iš Nathano Redmondo ir smūgiuodamas vidine pėdos dalimi pelnė nuostabų įvartį.

„Manchester City“ spartinti tempą pradėjo antroje pirmo kėlinio pusėje, tačiau išlyginamąjį įvartį išvargo tik 65-ąją minutę. Kevinas de Bruyne’as atlikdamas baudos smūgį surado visiškai laisvą Aymericą Laporte’ą ir pakabino kamuolį šiam ant galvos. Ispanas iš kelių metrų neklydo ir kamuolį pasiuntė į šeimininkų vartus.

Pirmose tarpusavio rungtynėse komandos taip pat išsiskyrė taikiai – 0:0.

„Miestiečiai“ po 23 rungtynių turi 57 taškus ir užtikrintai žygiuoja pirmoje pozicijoje, lenkdami artimiausius persekiotojus 12 taškų. „Šventieji“ sužaidė rungtynėmis mažiau ir savo sąskaitoje turėdami 25 taškus rikiuojasi 12-oje pozicijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.