Ispanijoje taškus barstė Madrido „Real“

Sekmadienį Ispanijos „La Liga“ futbolo čempionate taškus barstė lyderis Madrido „Real“. Karališkasis klubas namuose 2:2 (0:1) sužaidė su „Elche“ futbolininkais.

 Ispanijoje taškus barstė Madrido „Real“<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Ispanijoje taškus barstė Madrido „Real“<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-01-23 19:56

33-ąją minutę puikią progą išsiveržti į priekį turėjo Karimas Benzemas. Prancūzas stojo realizuoti 11 metrų baudinio, tačiau jo smūgis buvo itin netikslus.

Po devynių minučių krito pirmasis rungtynių įvartis. Po Fidelio perdavimo į baudos aikštelę Lucasas Boye liko nedengiamas baudos aikštelėje ir iš kelių metrų smūgiu galva kamuolį pasiuntė į vartų tinklą.

Antrasis įvartis taip pat krito į šeimininkų vartus. Pere Milla 76-ąją minutę sulaukė L.Boye perdavimo ir baudos aikštelėje pasitaisęs kamuolį šį nukreipė į tolimąjį, apatinį kairį vartų kampą.

„Real“ gelbėjimosi operaciją pradėjo 82-ąją minutę. Teisėjas ir vėl skyrė 11 metrų baudinį į svečių vartus. Šįsyk smūgį realizuoti ėjo Luka Modričius ir kroato bandymas tikslą pasiekė.

Rezultatą šeimininkai išlygino antrą teisėjo pridėtą minutę. Vinicius įveikęs varžovo gynybą atliko puikų perdavimą į baudos aikštelę ir aukščiausiai pašokęs Ederis Militao kamuolį smūgiu galva pasiuntė į vartus.

Madrido klubas po 22 rungtynių turėdamas 50 taškų išlaiko lyderio poziciją ir prieš antroje vietoje esančią „Sevilla“ pirmauja keturiais taškais. „Elche“ su 23 taškais rikiuojasi 15-oje vietoje.

Kiti rezultatai:

„Granada“ – „Osasuna“ 0:2

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.