„Manchester United“ pradeda naujo trenerio paieškas: paaiškėjo keturi pagrindiniai kandidatai

Šiuo metu „Manchester United“ ekipą treniruojantis vokietis Ralphas Rangnickas po sezono perims Mančesterio klubo konsultanto pareigas, o „Raudonųjų velnių“ ekipos vyriausiojo trenerio kėdė liks tuščia.

R.Rangnickas ir C.Ronaldo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
R.Rangnickas ir C.Ronaldo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 24, 2022, 1:23 PM

Nors pat 63-ejų futbolo specialistas yra užsiminęs, kad norėtų „Manchester United“ stratego poste dirbti ir 2022-23 metų sezone, tačiau pasak naujienų portalo „The Athletic“, „Premier“ lygoje rungtyniaujantis klubas jau darosi naujo stratego artėjančiam sezonui.

To paties naujienų portalo žiniomis rimtesnės derybos dėl naujo Mančesterio ekipos stratego turėtų prasidėti jau artimiausiomis savaitėmis, o tarp pagrindinių kandidatų treniruoti „Raudonuosius velnius“ skamba keturios pavardės.

Teigiama, kad „Manchester United“ yra pasiruošusi derybas su šiuo metu Paryžiaus „Saint-Germain“ treniruojančiu Mauricio Pochettino, dabartiniu Amsterdamo „Ajax“ strategu Eriku ten Hagu, Ispanijos futbolo rinktinei vadovaujančiu Luisu Enrique ir „Sevilla“ vyriausiuoju treneriu Julenu Lopetegui.

Šiuo metu „Manchester United“ ekipa Anglijos „Premier“ lygoje rikiuojasi ketvirtoje turnyrinės lentelės pozicijoje.

Mančesterio klubas taip pat tęsia kovą ir UEFA Čempionų lygoje, kurios aštuntfinalyje susigrums su Madrido „Atletico“ futbolininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.