Oficialu: prie „Everton“ vairo stoja F. Lampardas

Tragišką sezoną išgyvenantis Liverpulio „Everton“ surado naują strategą. Komandai vadovaus buvęs Londono „Chelsea“ treneris ir Anglijos futbolo legenda Frankas Lampardas.

 F. Lampardas<br> AFP/Scanpix nuotr.
 F. Lampardas<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 31, 2022, 4:30 PM

43-еjų metų strategas su Liverpulio klubu pasirašė dviejų su pusė metų sutartį. Strategas „Everton“ ekipoje pakeis Rafą Benitezą.

„Man didžiulė garbė atstovauti ir vadovauti tokio dydžio ir tradicijų klubui kaip „Everton“. Nekantrauju pradėti darbus komandoje. Po pokalbio su komandos vadovais pajaučiau jų aistrą ir ambicijas ir viliuosi, jog jie tai pajuto ir iš manęs“, – klubo sirgaliams prisistatinėjo F.Lampardas.

„Everton“ po 20 rungtynių Anglijos „Premier“ lygoje turi 19 taškų ir užima 16-ąją poziciją. Klubui pristatinėjęs anglas iškart pasiuntė žinutė fanams ir žaidėjams.

„Galima pajusti „Everton“ gerbėjų aistrą savo klubui. Mums tai bus labai svarbu. Mums to reikės kaip komandai. Konkurencija, kurią „Premier“ lyga atneša ir mūsų padėtis turnyrinėje lentelėje rodo, kad mums to prireiks. „Everton“ yra unikalus klubas tuo, jog tu supranti, ką gerbėjai nori matyti. Pirmiausia, jie nori matyti kovą ir troškimą, kuri turi būti visados pas mus, – kalbėjo naujasis klubo treneris. – Mano pirmoji žinutė žaidėjams – mes tai turime padaryti kartu. Mes bandysime padaryti savo darbą ir žinau, jog mūsų fanai mus palaikys“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.