FC „Hegelmann“ gretose – dar vienas saugas iš Japonijos

Sudėtį netrukus prasidėsiančiam naujam A lygos sezonui baigiantys formuoti mėlynai balti sukirto rankomis su dar vienu tekančios saulės šalies atstovu – Misaki Sato.

 Misaki Sato<br> klubo nuotr.
 Misaki Sato<br> klubo nuotr.
 Misaki Sato<br> klubo nuotr.
 Misaki Sato<br> klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 3, 2022, 10:42 AM

23 metų saugas dvi savaites dalyvavo FC „Hegelmann“ komandos treniruotėse bei žaidė kontrolines rungtynes ir paliko treneriams neblogą įspūdį. M.Sato klube prisijungs prie pernai puikiai rungtyniavusio savo tautiečio Yukiyoshio Karashimos.

„Džiaugiuosi, jo mano pastangos davė teigiamus rezultatus ir aš galiu oficialiai prisijungti prie klubo. Pirmiausiai norėčiau padėkoti visiems, kurie mane palaikė ir komandos personalui, treneriams ir žaidėjams, kurie priėmė mane kaip tikra šeima“, – pirmame savo interviu klubui sakė M.Sato.

Atakuojančio saugo pozicijoje rungtyniaujantis tekančios saulės šalies atstovas į Lietuvą atvyko iš Juodkalnijos aukščiausios lygos, kur pusę metų atstovavo Petrovaco OFK klubui.

„Žinau, jog profesionaliam futbolininkui tenka didelė atsakomybė. Rungtyniauti Europoje visada buvo mano siekiamybė ir su tokiu palaikymu, manau, jog pasieksiu savo tikslus. Pernai neturėjau gero sezono, bet žinau ką reikia padaryti, kad šis sezonas su mėlynais baltais būtų įsimintinas“, – kalbėjo naujasis „Hegelmann“ komandos narys.

Japonas savo pliusais įvardina techninius sugebėjimus, smūgiavimą, driblingą ir veržlumą.

M. Sato tapo aštuntuoju mėlynai baltų naujoku prieš naują sezoną. Anksčiau komandą papildė brazilai Hugo Figueredo, Rodrigo Josviakis, Mateusas Marcondele, izraelietis Tzlilas Nehemya, lietuvis Augustinas Klimavičius, prancūzas Salifas Cissé bei Lazaras Sajčićius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.