M. Antonio reakcija į komandos draugo smurtą prieš katiną: „Ar tai blogiau už rasizmą?“

Angliją ir futbolo pasaulį sukrėtė paviešinti vaizdai, kuriuose buvo galima matyti, kaip „West Ham United“ gynėjas Kurtas Zouma smurtauja prieš savo augintinį, tačiau jo komandos draugai mano, jog yra ir didesnių problemų.

 Kurtas Zouma.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Kurtas Zouma.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2022, 10:04 AM

Internete pasklido vaizdo įrašas, kuriame 27-erių futbolininkas K.Zouma talžo ir spardo savo auginamą katiną, o tai sukėlė milžinišką nepasitenkinimo bangą visame pasaulyje.

Prancūzas akimirksniu prarado savo kontraktą su „adidas“, o klubas futbolininką nubaudė 2 savaičių algos nemokėjimu (maždaug 250 tūkst. svarų sterlingų).

Karališkoji draugija prieš žiaurų elgesį su gyvūnais (RSPCA) iš futbolininko atėmė katinų šeimyną, o gyvūnų teisių palaikytojai reikalavo, kad su K.Zouma būtų nutrauktas kontraktas nedelsiant.

Visgi, žaidėjas rimtesnių sankcijų nesulaukė ir trečiadienį vykusiose rungtynėse su „Watford“ ekipa K.Zouma rungtynes pradėjo startinėje sudėtyje bei padėjo komandai laimėti 1:0.

Po rungtynių „Sky Sports“ kalbintas „West Ham United“ puolėjas Michailas Antonio į žurnalistų klausimą atsakė savo klausimu.

„Aš turiu klausimą jums. Ar jūs manote, kad tai ką jis padarė yra blogiau už rasizmą? Aš neatleidžiu jam už tai ką jis padarė ir to nepateisinu. Tačiau yra žaidėjų, kurie buvo nuteisti už rasizmą ir iki dabar žaidžia futbolą.

Tad dabar turiu klausimą visiems – ar tai ką jis padarė yra blogiau už žmones nuteistus dėl rasizmo“, – kalbėjo M.Antonio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.