Spindintis D. Jota atvedė „Liverpool“ ekipą į pergalę

Anglijos „Premier“ lygoje ketvirtadienio vakarą „Liverpool“ namuose 2:0 (1:0) susitvarkė su „Leicester City“ ekipa.

 Spindintis D. Jota atvedė „Liverpool“ ekipą į pergalę<br> AP/Scanpix nuotr.
 Spindintis D. Jota atvedė „Liverpool“ ekipą į pergalę<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2022, 9:04 AM

Pirmąjį įvartį „raudonieji“ pelnė 34-ąją minutę. Po Trento Alexanderio-Arnoldo pakelto kampinio Virgilas Van Dijkas su galva smūgiavo į vartus, tačiau Kasparui Schmeicheliui pavyko kamuolį atremti prieš save.

Visgi, prieš jį stovėjo ne komandos draugas, o „Liverpool“ puolėjas Diogo Jota. Portugalas akimirksniu sureagavo ir įvertinęs situaciją, jog varžovų vartininkas guli ant žemės užtikrintai pasiuntė kamuolį į vartus.

Antrąjį įvartį šeimininkai pelnė 87-ąją minutę. Gynėjas Joelis Matipas atliko sau nebūdingą, sudėtingą perdavimą išorinė pėdos dalimi pro kelis varžovus ir atakos smaigalyje atsidūręs D.Jota antrą kartą nuginklavo svečių vartininką.

D.Jota šį sezoną žaidžia įspūdingai. Atsarginiu puolėju turėjęs būti portugalas nukonkuravo Roberto Firmino ir su 12 įvarčių yra antras rezultatyviausias „Premier“ lygos futbolininkas. Už jį daugiau, 16 įvarčių pelnė tik jo komandos draugas Mohamedas Salah.

„Liverpool“ po 23 rungtynių turi 51 tašką ir užima antrąją vietą, nuo „Manchest City“ ekipos atsilikdami 9 taškais. Tiesa, „Liverpool“ ekipa yra turi vienerias rungtynes atsargoje.

„Leicester City“ futbolininkai nesugebėjo laimėti trečią kartą paeiliui ir su 26 taškais po 21 rungtynių tenkinasi tik 12-ąja vieta.

Kiti rezultatai:

„Wolverhampton“ – Londono „Arsenal“ 0:1 (0:1)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.