„Barcelona“ miesto derbyje nuo pralaimėjimo išsigelbėjo tik rungtynių pabaigoje

Sekmadienį Ispanijos „La Liga“ čempionate į dvikovą stojo dvi Barselonos ekipos – „Espanyol“ namų aikštėje susitiko su „Barcelona“ futbolininkais , o dramatiška kova baigėsi rezultatu 2:2 (1:1).

 „Barcelona“ miesto derbyje nuo pralaimėjimo išsigelbėjo tik rungtynių pabaigoje<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 „Barcelona“ miesto derbyje nuo pralaimėjimo išsigelbėjo tik rungtynių pabaigoje<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-02-14 06:54

Pirmasis rungtynių įvartis krito jau 2-ąją minutę. Jordi Alba atliko tikslų perdavimą į baudos aikštelę, o aukštai iššokęs Pedri smūgiu koja kamuolį pasiuntė į vartus.

Rezultatą šeimininkai išlygino 40-ąją minutę. Baudos aikštelės prieigose kamuolio sulaukęs Sergi Darderis šį pasitaisė ir tiksliu smūgiu jį pasiuntė į dešinį vartų kampą.

Į priekį „Espanyol“ išsiveržė 64-ąją minutę. Raulis de Tomasas sulaukė perdavimo iš S.Darderio, o prie puolėją prižiūrėjęs Ericas Garcia suklydo ir leido R.de Tomasui atsidurti vienam prieš vartininką. Ispanas neklydo ir artimu smūgiu pelnė įvartį.

Visgi, 6-ąją teisėjo pridėtą minutę favoritai rezultatą išlygino. Adama Traore atliko tolimą perdavimą į baudos aikštelę, o ten aukščiausiai šokęs Luukas de Jongas kamuolį su galva pasiuntė į vartus.

Rungtynių metu buvo parodytos 9 geltonos kortelės, iš kurių 2 virto raudonomis bei vieną raudona kortelę ant „Espanyol“ atsarginių suoliuko sėdėjusiam futbolininkui. „Barcelona“ po 23 rungtynių turi 39 taškus ir „La Liga“ čempionate užima 4-ąją vietą. „Espanyol“ su 28 taškais po 24 rungtynių žengia 13 pozicijoje.

Kiti rezultatai:

„Alaves“ – „Valencia“ 2:1 (1:0)

„Levante“ – „Real Betis“ 2:4 (1: 3)

„Real Sociedad“ – „Granada“ 2:0 (1:0).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.