„Liverpool“ legenda jau numato, kas komandoje pakeis M. Salah

„Liverpool“ ekipos legenda, Jamie Carragheris jau žvelgia į „Liverpool“ ateitį ir mato žaidėją, kuris galės pakeisti Mohamedą Salah.

 Harvey Elliottas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Harvey Elliottas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Harvey Elliottas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Harvey Elliottas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 16, 2022, 4:39 PM

Buvęs gynėjas tiki, kad 18-metis Harvey Elliottas turi pakankamai talento dešinio krašto puolėjo pozicijoje pakeisti M.Salah ir ateityje kartu su Diogo Jota ir Luisu Diazu vesti „Liverpool“ ekipą į pergales.

H.Elliottas vasario 6-ąją dieną sugrįžo į „Liverpool“ rikiutotę po to, kai sezono pradžioje patyrė sudėtingą kelio traumą rungtynėse prieš „Leeds United“ ekipą.

„Galvoju, kad „Liverpool“ turi ne gerą, o ypatingą žaidėją. Pasižiūri į jo amžių ir iškart įsivaizduoji žaidėjus, kurie tokio amžiaus taip pat buvo nuostabūs: Michaelas Owenas, Robbie’is Fowleris, Raheemas Sterlingas, matėme ir Trentą Alexanderį-Arnoldą prisijungusi prie komandos tokio amžiaus.

Kartais tiesiog matai, kad žaidėjas yra ypatingas. Labai įdomu, kaip Jurgenui Kloppui seksis suteikti pakankamai žaidybinio laiko jam šiais metais“, – kalbėjo J.Carragheris.

Šiuo metu pagrindinė „Liverpool“ užduotis – pratęsti kontraktą su M.Salah, kadangi egiptiečio sutartis su Anglijos ekipa baigsis po sekančio sezono.

J.Carragheris jaunąjį ekipos talentą mato kaip ilgalaikę pamainą M.Salah ir mano, kad „Liverpool“ nereikės leisti krūvos pinigų dėl naujo žaidėjo.

„M.Salah artėja prie 30-mečio ir mes labai tikimės, kad jis pratęs kontraktą. Tačiau, kad ir kur jis pasuktų, galbūt mes jau turime jo pakaitalą. Gal jis ir nėra tokio pačio tipo žaidėjas, tačiau jis žaidžia dešiniajame kampe ir gerai žaidžia kairia koja.

Galbūt jis bus daugiau kuriantis žaidėjas ir galbūt jis pelnys mažiau įvarčių, tačiau jis tikrai yra ypatingas žaidėjas ir per ateinančius 18 mėnesių jis turi surasti savo vaidmenį komandoje, nes tokio lygio žaidėjai privalo rungtyniauti“, – savo nuomonę pateikė J.Carragheris.

Legendinis „Liverpool“ futbolininkas tiki, kad H.Elliottas, D.Jota ir L.Diazas gali būti pagrindiniai žaidėjai keičiantis „Liverpool“ ekipos kartai.

Komandos žvaigždėms artėjant prie 30 metų ribos, „Liverpool“ jau pradėjo ruoštis neišvengiamoms permainoms, ieškodama pakeitimų visose pozicijose.

„Pamatėme prie komandos prisijungusį D.Jotą, gynyboje įsigijo Ibrahima Konate, Kostas Tsimikas dėl pozicijos meta rimtą kovą Andrew Robertsonui, prie komandos prisijungė L.Diazas. Komanda per pastaruosius 18 mėnesių labai pasikeitė. Komandos amžiaus vidurkis sparčiai mažėja, kadangi didžioji komandos dalis jau žaidė kartu pastaruosius 4-5 metus.

Komandos lyderiai nėra seni, jie yra pačiame karjeros pike, tačiau tai gali labai greitai pasikeisti. Manau, jog „Liverpool“ labai gerai atlieka savo darbus.

Nebuvo jokių drastiškų pakeitimų, jie naujus žaidėjus į komandą įvedinėjo iš lėto, tad tie pokyčiai nelabai net jaučiasi. Tai yra geriausias būdas keisti komandą, o ne išmesti visą trejetą (Sadio Mane, Firmino ir M.Salah) ir juos pakeisti naujais trimis žaidėjais.

D.Jotai reikėjo laiko įsilieti į komandą, I.Konate dar tik bando nukonkuruoti Joelį Matipą, manau, laiko prireikis ir L.Diazui norint nukonkuruoti S.Manę“, – kalbėjo J.Carragheris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.