Devyniolikmečių rinktinės gynėja susiejo ateitį su Lietuvos čempionėmis

Šiaulių „Gintros“ klubas tęsia intensyvius sudėties komplektavimo darbus ir pristato dar vieną komandą papildžiusią futbolininkę. Su Lietuvos čempionėmis ateitį susiejo perspektyvi septyniolikmetė, Lietuvos U-19 merginų rinktinės narė Gintarė Raznauskaitė.

Gintarė Raznauskaitė <br> gintra.lt nuotr.
Gintarė Raznauskaitė <br> gintra.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 18, 2022, 6:22 PM

Iš Jonavos kilusi vidurio gynėjos pozicijoje rungtyniaujanti žaidėja į Šiaulius persikėlė 2019 metais įstojusi į Šiaulių sporto gimnaziją. Pastaraisiais metais ji gynė jaunimo komandos „Gintra-ŠSG“ garbę Lietuvos moterų I lygos pirmenybėse, iškovojo sidabro medalius bei buvo viena patikimiausių ekipos žaidėjų.

Taip pat perspektyvi futbolininkė turėjo progą semtis patirties ir moterų A lygos čempionate, kur nuomos pagrindais atstovavo „Kauno Žalgirio“ ekipai užėmusiai trečiąją vietą.

„Džiaugiamės, kad sulig kiekvienu papildymu stipriname perspektyvių lietuvaičių branduolį ir prie komandos prisijungia vis daugiau jaunimo rinktinės narių.

Gintarė yra gerą sportinį charakterį turinti žaidėja, tvirta fiziškai, jau turinti A lygos kovų patirties, todėl manome, kad ji jau šiais metais gali demonstruoti stabilų žaidimą pagrindinėje komandoje“ – kalbėjo klubo direktorius Mantas Radavičius.

„Gintros“ komanda tęsia komplektacijos darbus prieš artėjantį oficialų sezono startą ir artimiausiu metu pristatys kitas klubo naujokes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.