Netikėtai „Everton“ ekipą palikęs J. Rodriguezas išreiškė norą sugrįžti

30-metis Jamesas Rodriguezas rugsėjo mėnesį paliko Liverpulio „Everton“ klubą, tačiau pareiškė, jog neatsisakytų į jį sugrįžti po to, kai „Everton“ atsisveikino su vyriausiuoju treneriu Rafaeliu Benitezu.

 J. Rodriguezas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 J. Rodriguezas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-02-22 15:52

Kolumbietis prie Liverpulio ekipos prisijungė 2020-aisiais, kuomet klubą treniravo Carlo Ancelotti, tačiau iš Madrido „Real“ ekipos pasiūlymo sulaukęs strategas iškeliavo į Ispaniją.

Jį pakeitęs R.Benitezas savo planuose nematė J.Rodriguezo ir kolumbietis išvyko į Katarą, kur prisijungė prie „Al-Rayyan ekipos.

„Sugrįžti į „Everton“? Be abejonių norėčiau sugrįžti. Tai nuostabus klubas su įspūdingais fanais, tačiau susidūriau su treneriu, kuriam manęs nereikėjo.

Norėjau pasilikti komandoje, bet treneris manęs nenorėjo. Iki paskutinės dienos ekipoje išlikau profesionalu ir dėjau visas pastangas treniruotėse.

Aš noriu, kad mane atsimintų kaip gerą žmogų ir visišką profesionalą. Tai buvo trenerio sprendimas. Kai kurie žmonės tave myli, kai kurie ne – turi tai gerbti“, – platformoje „Twitch“ savo žiūrovams situaciją apibūdino J.Rodriguezas.

Pietų amerikietis „Everton“ ekipoje buvo sutiktas itin šiltai ir su dideliais lūkesčiais, tačiau iš komandos išvyko sužaidęs tik 26 rungtynes.

J.Rodriguezas pasižymėjo 6 įvarčiais ir 8 rezultatyviais perdavimais, tačiau jokių skambesnių pergalių pasiekti su komanda nesugebėjo.

Išvykus J.Rodriguezui „Everton“ ekipa kovoja dėl išlikimo „Premier“ lygoje po 23 rungtynių užimdama 16-ąją vietą.

J.Rodriguezo išvykimu iš klubo liko nustebintas ir vienas iš komandos lyderių Richarlisonas.

„Atvykęs po olimpinių žaidynių buvau nustebęs išvydęs, kaip sunkiai ir gerai treniruotėse dirba J.Rodriguezas. Ir tada lyg iš giedro dangaus sužinojome, kad jis treneriui nėra reikalingas. Visi buvome šokiruoti, – kalbėdamas su TNT Sportas teigė brazilas. – Manau tai buvo didelis smūgis mūsų grupelei. Visi žinome, kokio lygio žaidėjas jis yra.

Taip pat netekome Lucaso Dignes'o. Tai iš tiesų slegia. Buvome viena komanda, kur vieni kovojo už kitus ir tada netekome dviejų labai svarbių žaidėjų. Nori to ar ne, tai slegia komandą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.