Vilniaus „Žalgirio“ sirgalių parama Ukrainai: padeda pinigais, siūlo parvežimo paslaugas Rinks auką rungtynių metu

Šiuo metu Ukrainoje vykstantis karas nepalieka abejingų. Vis labiau apie savo paramą Ukrainai ir jos gyventojams kalba daugelis organizacijų. Pagalbos ranką ištiesė ir ištikimiausių Vilniaus „Žalgirio“ sirgalių grupė „Pietų IV“.

Vilniaus klubo sirgaliai savo feisbuke pasidalino informacija apie suteiktą pagalbą ukrainiečiams.<br>V.Skaraičio nuotr.
Vilniaus klubo sirgaliai savo feisbuke pasidalino informacija apie suteiktą pagalbą ukrainiečiams.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2022, 8:49 AM, atnaujinta Feb 26, 2022, 8:51 AM

Šeštadienį sostinės klubo sirgaliai savo feisbuke pasidalino informacija apie suteiktą pagalbą ukrainiečiams.

„Pietų IV“ taip pat teigė turinti automobilius ir laisvų vietų, kuriose gali parvežti žmones nuo Ukrainos-Lenkijos sienos.

Ankstyvą rytą pradėjome keliolikai ukrainiečių grįžti namo ginti Tėvynės. Grįžta jie ne tuščiomis. Ačiū visiems prisidėjusiems. Tai pat atskirą padėka Lietuvos kaimo turizmo asociacijai už suteiktą nakvynę merginoms. Į karą perduota 1800 eurų. Kaip ir 2014 jie pasieks ukrainiečius.

Turim mašinas ir laisvų vietų parvežti žmones nuo Ukrainos-Lenkijos sienos. Jei kam reikia, rašykit žinutę“, – rašė „Pietų IV“.

Šeštadienį sostinės „Sportima“ arenoje vyks LFF Supertaurės rungtynės tarp Vilniaus „Žalgirio“ ir Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkų.

Kiek anksčiau LFF pranešė, kad visi šios dvikovos metu už bilietus surinki pinigai bus skirti „Blue/Yellow for Ukraine“ organizacijai.

Pinigus paramai rungtynių metu rinks ir „Pietų IV“.

„Šiandien futbolas, ateikit.

Tribūnoje bus aukų dėžutė. Visi pinigai pasieks Ukrainą, kaip ir 2014 metais. Nepasitikite mumis, aukokit „Blue/Yellow for Ukraine“ – rašė „Žalgirio“ sirgaliai.

LFF Supertaurės dvikovos startas šeštadienį, 17:50 val.

Ketvirtadienio ankstų rytą Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui leidus pradėti karą į Ukrainą įsiveržė rusų pajėgos. Rusijos invazija į Ukrainą jau pareikalavo karių gyvybių. Vakarų pasaulis pasmerkė tokį V.Putino elgesį ir paskelbė, kad imsis griežčiausių priemonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.