„Kauno Žalgirio“ naujokas – talentingas kamerūnietis F. Kekohas

Pirmą kovo savaitgalį prasidės Lietuvos futbolo čempionatas, o prieš jo pradžią „Kauno Žalgiris“ pasipildė dar vienu futbolininku. Dvejus metus iš eilės A lygos bronzos medalius iškovojusi Kauno komanda pasirašė dvejų metų kontraktą su 20-mečiu Felixu Kekohu.

 F.Kekohas atvyko į Kauną.<br> Klubo nuotr.
 F.Kekohas atvyko į Kauną.<br> Klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Gintautas

Feb 28, 2022, 1:14 PM

Iš Kamerūno kilęs atakuojančio plano futbolininkas į Lietuvą atvyko jau kiek anksčiau ir dalyvavo klubo peržiūroje – debiutines rungtynes jis sužaidė dvikovoje su Marijampolės „Sūduva“.

„Lietuvoje buvau puikiai sutiktas, radau geras sąlygas ir esu pasiruošęs padėti klubui siekti tikslų. Klubo ambicijos atitinka manąsias, turėsiu galimybę žaisti UEFA turnyro atrankoje, todėl nekantrauju pradėti ir esu dėkingas už šią galimybę“, – Žalgiris.lt sakė naujokas.

Kartu su Kamerūno U-20 rinktine naujasis žalgirietis dar 2021-ųjų pradžioje dalyvavo Afrikos čempionate ir nužygiavo iki ketvirtfinalio.

Kamerūne pirmuosius savo karjeros žingsnius jis žengė „Apejes“ klube, vėliau persikėlė į „Gambinos Stars“ klubą Gambijoje, o iš ten jam atsivėrė kelias į Europą.

Tuo metu vos devyniolikos sulaukusį afrikietį įsigijo stipriausioje Austrijos futbolo lygoje rungtyniaujantis Mėdlingo „Admira Wacker“ klubas. Daugiau laiko su antrąja „Admira Wacker“ komanda leidęs žaidėjas sužaidė keletą rungtynių ir stipriausioje šalies lygoje, o vėliau buvo skolinamas.

F.Kekohas praėjusią vasarą buvo paskolintas „Floridsdorfer“ klubui į antrą Austrijos futbolo lygą, o vėliau kurį laiką buvo „Marsonia“ klubo iš Kroatijos dalimi.

Su „Kauno Žalgirio“ marškinėliais futbolininkas pozavo prie „Laisvės kario“ paminklo Kaune. Taip buvo pratęsta klubo naujokų pristatymo kampanija – kadangi Kaunas yra 2022-ųjų Europos kultūros sostinė, būsimi komandos žaidėjai bus pristatyti skirtingose Kauno miesto vietose.

„Kauno Žalgirio“ klubas A lygos sezoną pradės jau kovo 5 dieną – LFF treniruočių centro stadione lauks dvikova su Kauno rajono „Hegelmann“. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.